Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 13/07/2020
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, εδώ και επτά μήνες και συγκεκριμένα από αρχή του τρέχοντος έτους, με σκοπό την κάλυτερη δυνατή οργάνωση και αποτελεσματικότητα των διατιθέμενων αστυνομικών δυνάμεων που επιχειρούν πέριξ και εντός των δομών ΚΥΤ, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Σάμου, Λέσβου, Χίου και Β' Δωδεκανήσου, έχει αποστείλει ως ενίσχυση έμπειρους Ανώτερους Αξιωματικους, τους γνωστούς ως Συντονιστές Μεταναστευτικού.
 
Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ , Β' Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Διοίκητης ΤΣΦ Παρανεστίου και ΤΣΦ Κ. Νευροκοπίου, μέχρι σήμερα Επόπτης του Κέντρου Αλλοδαπών ΠΡΟΚΕΚΑ Δράμας και Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Περιφ. ΑΜ-Θ, της ακριτικής περιφέρειας που αντιμετωπίζει εξ ορισμού το Μεταναστευτικό ζήτημα από τα χερσαία σύνορα, επιλέχτηκε / ορίστηκε ως αρμόδιος ο  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ του συνόλου των ενισχυτικών αστυνομικών δυνάμεων για το Μεταναστευτικό στη Δ.Α. ΧΙΟΥ, κατά το χρονικό διάστημα από 31/5/2020 ως 31/7/2020.
 
Στο πλαίσιο και με αφορμή το αξιοσημείωτο έργο που συντελείται υπό τον Συντονισμό του, με αστυνομικό προσωπικό προερχόμενο από όλη την Ελληνική Επικράτεια, στέλνει μήνυμα-κάλεσμα έργου, προσφοράς, ομοψυχίας, προσπάθειας και αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σχέση με την υψηλή αποστολή εθνικής σημασίας που καλούνται οι δυνάμεις να επιτελέσουν προς το αστυνομικό προσωπικό της Εσωτερικής Φύλαξης του Κέντρο Υποδοχής - Ταυτοποίησης Χίου, των τεσσάρων Διμοιρίων Υποστήριξης, των ΟΠΚΕ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, της χαρτογράφησης, του Τμήματος Δίωξης Μετανάστευσης, των περιπολιών των Παράκτιων και όλων των Αστυν. δυνάμεων ανεξάρτητα.
 
Προϋπόθεση για την άριστη συνεργασία μας  και την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στην ακριτική γραμμή της πατρίδας μας είναι όλοι να συμβάλλουν δυναμικά και όχι διεκπεραιωτικά το καθήκον τους.
 
Έχοντας αναλάβει τη ρύθμιση συγκεκριμένων ισορροπιών μέσα από τις οποίες επέρχεται η τάξη και η ασφάλεια και η αρμονική διαβίωση των Αλλοδαπών διαφόρων εθνικοτήτων, το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δικαιώνει τις αστυνομικες επιχειρήσεις πρόληψης και καταστολής αφού δεν υπήρχε κανένα σημείο εκτροπής.
 
Παρά τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες κλήθηκαν να λειτουργήσουν, οι δυνάμεις που προέρχονται από διάφορες περιοχές της χώρας ενώθηκαν υπό τον κοινό παρονομαστή, με επαγγελματισμό.
 
Και μάλιστα στη θερινή αυτή περίοδο που υπό τις αυξημένες θερμοκρασίες, λειτουργεί και εργάζεται το προσωπικό.
 
Στόχος παράλληλα αποτελεί και η αποτελεσματική αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος των περιουσιών των κατοίκων της περιοχής πέριξ της ΒΙΑΛ πλησίον του Κ.Υ.Τ., όπως του Χαλκείος, Βάβυλοι, Βασιλεώνοικο κλπ και σε αυτό πρέπει να συμβάλλουν όλες ανεξάρτητα οι δυνάμεις, αποσπάσμενοι αστυνομίκοι και "ντόπιοι"(με οργάνικη ΔΑ Χίου).
 
Ως Συντονιστής Μεταναστευτικού, σας καλώ να συνεχίσετε με την ίδια ευαισθησία και προσοχή ώστε να εκπληρώνεται στο ακέραιο το καθήκον της αποστολής μας ως αστυνομικοί.
 
Πιστέψτε στην δύναμη της ενότητας, στην εμπειρία και μαζί στο τέλος θα τα καταφέρουμε...!!!
 
Δραγουδάκης Αναστάσιος
Αστυνομ Υποδιευθυντής
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΧΙΟΥ
 
 
 
Πηγή:  eaamth.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis