Η αστυνομία συνέλαβε γιαγιά 104 χρονών για να εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της!

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ "ΣΥΛΛΗΨΗ"
Η αστυνομία συνέλαβε γιαγιά 104 χρονών για να εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της!

Αυτή είναι η στιγμή που μία γιαγιά 104 χρονών «συνελήφθη» από την αστυνομία, αφού είπε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να συληφθεί- γιατί δεν είχε παραβιάσει ποτέ το νόμο.

Η Anne Brokenbrow - η οποία ποτέ δεν έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα - χαμογέλασε όταν οι τοπικοί αστυνομικοί την συνέλαβαν και την έβαλαν να περιμένει μέσα στο περιπολικό.

Η Anne είπε στο προσωπικό του γηροκομείου που μένει στο Stoke Bishop την επιθυμία της να συλληφθεί στα πλαίσια ενός φιλανθρωπικού σκηνικοί όπου οι συμμετέχοντες γράφουν την μεγαλύτερη επιθυμία τους.

Η Anne δήλωσε ότι ήθελε για μια φορά να βρεθεί από τη λάθος πλευρά του νόμου για αλλαγή.

Είπε: «Είχα μια υπέροχη και πολύ ενδιαφέρουσα μέρα. Τίποτα παρόμοιο δεν μου είχε συμβεί ποτέ έως τώρα. Μου έβαλαν στ’ αλήθεια χειροπέδες.»

«Πώς ένιωσα ως εγκληματίας έστω και για λίγο; Νομίζω με έκανε να καταλάβω ότι πρέπει να σκέφτομαι πολύ πριν ευχηθώ το οτιδήποτε» είπε γελώντας.

«Αλλά οι αστυνομικοί ήταν πολύ καλοί μαζί μου σε όλη τη διάρκεια της ‘σύλληψης’».

Η Anne, η οποία εργαζόταν για χρόνια στο εργοστάσιο μαρμελάδας Robertsons, πάσχει από άνοια και βρίσκεται στο γηροκομείο εδώ και 10 μήνες. Την επισκέπτεται τακτικά η εγγονή της Sasha, την οποία έχει αναθρέψει η ίδια.

Η αστυνομικός Kelly Foyle που βοήθησε στη 'σύλληψη' δήλωσε:

«Ήταν πολύ ήσυχη και χαμογελαστή κι ήθελε να είναι δεμένη με χειροπέδες, έτσι εφαρμόσαμε απαλά τις χειροπέδες και την συνοδεύσαμε με το περιπολικό ως το αστυνομικό τμήμα».

Ο διευθυντής του γηροκομείου Alex είπε ότι η Anneήταν η πρώτη από τους κατοίκους του γηροκομείου του που είχε συλληφθεί από την αστυνομία

Είπε: «Η Anne είναι μαζί μας εδώ και 10 μήνες, έχει δυναμικό χαρακτήρα κι έχει μια όμορφη αίσθηση χιούμορ. Συνήθως δημιουργεί χαμόγελα στα πρόσωπα των φροντιστών μας. Έχει πολύ καλή ψυχή. Μείναμε έκπληκτοι όταν μοιράστηκε μαζί μας την επιθυμία της. Ποιος θα το περίμενε από μια γιαγιά 104 χρονών αλήθεια;»