Η αστυνομία της Αυστραλίας επιλέγει BMW Σειρά 5 [ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ]

80 ΝΕΕΣ BMW 530d
Η αστυνομία της Αυστραλίας επιλέγει BMW Σειρά 5 [ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ]

Οι δυνάμεις της αστυνομίας στη Βικτόρια της Αυστραλίας θα είναι ισχυρότερες από τις αρχές του 2018. Συνολικά, ογδόντα νέες BMW 530d θα ενταχθούν στο δυναμικό της και συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιούνται για την εποπτεία των μεγάλων δρόμων ταχείας κυκλοφορίας. 

Το σεντάν μοντέλο της BMW προσφέρει εκτός από γρήγορες επιδόσεις, πολύ καλή οικονομία καυσίμου και υψηλότατα επίπεδα ασφαλείας, παράγοντες ιδιαίτερα σημαντικοί για το ρόλο των αυτοκινήτων αυτών. Πάντως, αρκετά στοιχεία του εξοπλισμού της 530d θα αφαιρεθούν από τα περιπολικά. Έτσι θα γίνουν ελαφρύτερα, λιγότερο πολύπλοκα και χωρίς περιττές πολυτέλειες! 

Η μάρκα αναφέρει ότι από το εργοστάσιο θα βγαίνουν με το πακέτο "Police Pack" που θα τα κάνουν πιο κατάλληλα για τη χρήση που το θέλει η αστυνομία, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν γνωρίζουμε αν ο κινητήρας που θα χρησιμοποιεί θα είναι στις «κανονικές» προδιαγραφές, όμως αν είναι έτσι, ο εξακύλινδρος σε σειρά ντίζελ των 3.0 λίτρων θα αποδίδει 265 ίππους και 620 Nm ροπή στρέψης.