Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:48 | 31/08/2018
Απίστευτη καταγγελία από πολίτη ο οποίος βρισκόταν μέσα στο σπίτι του την ώρα που προσπαθούσαν να τον διαρρήξουν - Κάλεσε την Αστυνομία και του έδωσαν αρνητική απάντηση. 

[custom:google-ads]

 
Ακολουθεί απόσπασμα από τη στήλη του «Φιλελεύθερου»: 
 
«Είμαι κάτοικος πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Λουκή Ακρίτα και κοντά στο κολυμβητήριο Λευκωσίας. Μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα του περασμένου Σαββάτου, ενώ ήμουν στο διαμέρισμά μου, άκουσα θόρυβο που προκαλούσε κάποιος που ήταν έξω από την πόρτα του σπιτιού μου και προσπαθούσε να την παραβιάσει.
 
Τηλεφώνησα στο 112, τους έδωσα τα στοιχεία μου και τους παρακάλεσα να στείλουν αμέσως περιπολικό για να συλλάβουν το άτομο που προσπαθούσε να εισέλθει στο σπίτι μου. Όπως μου είπαν δεν είχαν αστυνομικούς ελεύθερους για να τους στείλουν, διότι ήδη τους είχαν στείλει σε πιο επείγοντα περιστατικά.
 
Για να φύγει ο διαρρήκτης, έκανα θόρυβο, φώναξα και έτσι κατάφερα να τον απομακρύνω. Λίγο αργότερα, ο διαρρήκτης κατέβηκε σε άλλον όροφο της πολυκατοικίας και προσπάθησε να διαρρήξει άλλο διαμέρισμα. Ευτυχώς η ιδιοκτήτρια ήταν μέσα σε αυτό, έκανε και εκείνη θόρυβο και έτσι ο διαρρήκτης έφυγε. Σημειώστε ότι ο διαρρήκτης τριγυρνούσε στην περιοχή για αρκετή ώρα και εάν ερχόταν η Αστυνομία θα μπορούσε εύκολα να τον συλλάβει.
 
Διερωτώμαι τι θα γινόταν εάν απουσιάζαμε από τα σπίτια μας και γιατί η Αστυνομία μάς άφησε αβοήθητους και απροστάτευτους. Τρομάζω επίσης στη σκέψη ότι εάν εισερχόταν στο σπίτι μου και κρατούσε μαχαίρι ή όπλο θα μου έκανε μεγάλο κακό. Μαρίνος Μ.» 
 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», στην οποία και δημοσιεύθηκε το πιο πάνω περιστατικό, ζήτησαν «εξηγήσεις» για το συμβάν στο γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, με την ίδια να απαντά ότι «θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποιες ενέργειες έχουν γίνει από τα μέλη μας για ανταπόκριση».
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis