Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:37 | 05/07/2019
Η αστυνομία αναζητά άτομο που άνοιξε καταψύκτη παγωτών έγλειψε παγωτό και το έβαλε πίσω στην κατάψυξη.
 
Η αστυνομία της Lufkin λέει ότι ψάχνουν για μια γυναίκα που θέλησε να "μολύνει" όπως δήλωσε η ίδια ένα παγωτό Blue Bell,το οποίο η εταιρεία περιγράφει ως "ένα παγωτό βανίλιας με πλούσια στρογγυλή φούντα σοκολάτας και φιστίκια βουτηγμένα σε σκοτεινή σοκολάτα". το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα κι έγινε γνωστό από ένα βίντεο στο Twitter που συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές.

[custom:google-ads]

Η αστυνομία λέει ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργήματος δευτέρου βαθμού για την παραβίαση καταναλωτικού προϊόντος, κάτι που μεταφράζεται σε δύο έως 20 χρόνια φυλακή και σε ένα πιθανό πρόστιμο έως και 10.000 δολάρια.
 
Η Blue Bell κι ο κατασκευαστής των παγωτών προέβησαν αμέσως σε δηλώσεις.
 
"Η ασφάλεια του παγωτού μας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών μας. Η παραβίαση τροφίμων δεν είναι αστείο και δεν θα ανεχτούμε παραβίαση των προϊόντων μας", δήλωσε η Blue Bell.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το επιχείρημα ενός αστυνομικού για την απόφαση του να συμμετάσχει σε πάρτυ που υποτίθεται ότι έπρεπε να σταματήσει κατόπιν κλήσης!

 
Για να προστατέψει τα κατεψυγμένα προϊόντα του, το κατάστημα είπε ότι τοποθέτησε έναν «οπλισμένο» φρουρό μπροστά στον πολύτιμο καταψύκτη του Blue Bell και δημοσίευσε μια φωτογραφία την Τετάρτη με έναν υπάλληλο που κρατούσε ένα όπλο. η φωτογραφία αφαιρέθηκε περίπου 18 ώρες αργότερα.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis