Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:07 | 14/09/2018

Το Neighbors by Ring είναι μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει στους πολίτες μια πλατφόρμα για την αναφορά εγκλημάτων στην περιοχή τους. Στη συνέχεια, η αστυνομία ελέγχει τις θέσεις και εργάζεται ενεργά πάνω στη διερεύνηση των πληροφοριών που δίνουν οι ίδιοι οι πολίτες.

[custom:google-ads]

"Είναι πολύ ωραίο να συζητούν οι πολίτες μεταξύ τους για τα όσα συμβαίνουν, αλλά αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι η επιβολή του νόμου δίνει την ευκαιρία στη σωστή χρησιμοποίηση των πληροφοριών που έχουν να μας δώσουν οι πολίτες και αυτός είναι ο απώτερος στόχος μας εδώ", δήλωσε ο Morgan Culbertson, συντονιστής δημοσίων σχέσεων.

Ο Culberston είπε ότι η εφαρμογή είναι η πρώτη του είδους της, δίνοντας στην αστυνομία έναν άλλο καινοτόμο τρόπο για να βοηθήσει να διατηρήσουμε τις γειτονιές του Lubbock ασφαλείς.

"Υπάρχει τόσο μεγάλη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών στο διαδίκτυο, αλλά αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή εξειδικευμένη στις ειδοποιήσεις εγκλημάτων και ασφάλειας", δήλωσε ο Culberston.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να βοηθήσει τους γείτονες να ησυχάσουν, όταν κάτι μοιάζει με μια τρομακτική κατάσταση, αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα.

"Κάποιος που μπορεί να μοιάζει με ένα ύποπτο άτομο μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένας μπερδεμένος παππούς ή ένας πωλητής", δήλωσε ο Culberston. "Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε αν πρέπει να προφυλαχτείτε ή όχι από κάποιον. Η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη του φόβου στην κοινότητα".

Ωστόσο, αν συμβαίνει όντως κάτι, είπε ο Culberston, οι πολίτες μπορούν να εμπιστεύονται επίσης την εφαρμογή. Θα έχει τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες για όλα τα εγκλήματα που τυχόν συμβαίνουν στην περιοχή σας.

"Αυτή η ειδοποίηση θα σας ενημερώνει για το πόσο κοντά βρίσκεστε σε κάτι. Όλο αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη γενική ασφάλεια της γειτονιάς σας", δήλωσε ο Culberston.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis