Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 10/06/2021

Συνελήφθησαν, χθες (09.06.2021), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τέσσερις (4) ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (09.06.2021) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν δύο ημεδαποί κατά το χρόνο που παρέλαβαν δέμα από μεταφορική εταιρεία στο Ρέθυμνο και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία η οποία περιείχε 208 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και 500 ml μεθαδόνης και συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Φαιστού ακόμα ένα ημεδαπός ο οποίος όπως προέκυψε ήταν ο παραλήπτης του εν λόγω δέματος.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε η εμπλοκή ακόμα ενός ημεδαπού στη μεταφορά των ναρκωτικών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Ηράκλειο. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 6 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι ο εν λόγω ημεδαπός λειτουργούσε κατ΄εντολή έτερου ημεδαπού, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis