Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:19 | 11/10/2019

Ολοκληρώθηκε σήμερα (11.10.2019) το μεσημέρι συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά τρείς χιλιάδες διακόσια πενήντα (3.250) δενδρύλλια.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σήμερα (11.10.2019) πρωινές ώρες οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 42χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα (9) δενδρύλλια κάνναβης και 14,8 γραμμάρια κάνναβης

[custom:google-ads]

Ακολούθησε έρευνα σε δύο (2) θερμοκήπια που διατηρούσε ο 42χρονος σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Φαιστού όπου κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρεις χιλιάδες διακόσια πενήντα (3.250) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 70 εκατοστά.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis