Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 06/07/2020

Ο Dallas Cowboys Quarterback Dak Prescott - ο οποίος την περασμένη εβδομάδα υπέγραψε σύμβαση "αξίας 31,4 εκατομμυρίων δολαρίων - θέλησε να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε πριν από αρκετές εβδομάδες να δωρίσει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσει στη βελτίωση της αστυνομικής εκπαίδευσης στη μητροπολιτική περιοχή του Ντάλας.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το WFAA-TV, υποσχέθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια για τη «βελτίωση της αστυνομικής κατάρτισης και την αντιμετώπιση του συστηματικού ρατσισμού μέσω της εκπαίδευσης».

Ο νεαρός αθλητής εθεάθη να συζητάει σε ένα εστιατόριο με έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Ο αστυνομικός Jaime Castro μίλησε αργότερα με δημοσιογράφους για την αλληλεπίδραση τους, λέγοντας ότι ο Prescott "είχε μερικές πολύ καλές ερωτήσεις σχετικά με την αστυνομική εργασία και το τι μπορεί να κάνει για να ενώσει την αστυνομική υπηρεσία του Ντάλας με την κοινότητα του Ντάλας.

Ο Κάστρο - ο οποίος είναι αστυνομικός του Ντάλας για 20 χρόνια και υπηρετεί ως αντιπρόεδρος της αστυνομικής ένωσης του Ντάλας - πρόσθεσε ότι ο Πρέσκοτ ενδιαφερόταν να κρατήσει τους αστυνομικούς στα σχολεία.

Ο Prescott θεωρείται από πολλούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες του NFL ως ένας από τους καλύτερους στην κατηγορία του αυτή τη στιγμή και θεωρείται επίσης ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινοτικές δραστηριότητες εκτός γηπέδου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άστεγος που γνώριζε τον αστυνομικό που περιπολούσε στη γειτονιά του, σταμάτησε επίθεση που έγινε εναντίον του με ψαλίδι

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis