Η γυναίκα που δολοφόνησε τον σύντροφό της και τον μαγείρεψε στα παιδιά του!

ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΙΝΙΑ
Η γυναίκα που δολοφόνησε τον σύντροφό της και τον μαγείρεψε στα παιδιά του!

Οι υπογραφές έπεσαν, και η ταινία που εξιστορεί μια υπόθεση δολοφονίας που σόκαρε την Αυστραλία, θα βγει στις οθόνες του σινεμά.

Η Καθρίνε Νάιτ, ζούσε μια συνηθισμένη ζωή, χωρίς ποτέ να έχει απασχολήσει τους γείτονες της. Χωρίς να τραβάει τα βλέμματα ούτε στον εργασιακό της χώρο, η Καθρίνε Νάιτ ζούσε μια ζωή πολύ χαμηλών τόνων.

 

 

Μια ανατριχιαστική ιστορία: Η γυναίκα που δολοφόνησε τον σύντροφό της και τον μαγείρεψε στα παιδιά του!

 

 

Διατηρούσε σχέση με τον Τζον Πράις, ο οποίος είχε αποκτήσει παιδιά από το πρώτο του γάμο. Η ήσυχη γειτονιά που έμεναν, έγινε το επίκεντρο της δημοσιότητας, στην Αυστραλία, καθώς Αστυνομία και ΜΜΕ έμειναν εκεί για ημέρες, μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος που έγινε στο σπίτι τους.

Η Καθρίνε Νάιτ, αφού μαχαίρωσε 37 φορές τον Τζον Πράις, έγδαρε το δέρμα του, τον αποκεφάλισε και στη συνέχεια μαγείρεψε το σώμα του, και έφτιαξε δείπνο για τα παιδιά του, με σκοπό να τους ταίσει τον ίδιο τους τον πατέρα.

Είχε στρώσει το τραπέζι με γιορτινή διάθεση, σαν να ήταν κάποια επέτειος. Κάθε σερβίτσιο είχε το όνομα του παιδιού και το ανάλογο κομμάτι από το σώμα του άτυχου πατέρα που έτρωγαν.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως, και όταν έφθασαν στο σπίτι, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Κυριολεκτικά η κουζίνα έμοιαζε με σφαγείο.

Η Καθρίνε Νάιτ είναι η πρώτη γυναίκα που καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς δικαίωμα αναστολής.

Πηγή: athensmagazine.gr