Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 31/07/2020
Σε μια πόλη του Κάνσας μια γυναίκα δώρισε 100 από τα τελευταία της δολάρια στην οικογένεια ενός αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά. Στη συνέχεια η τοπική αστυνομία άνοιξε ένα λογαριασμό GoFundMe για να τη βοηθήσει.

[custom:google-ads]

Η Shetera Sims είπε στο Fox 2 ότι ήταν συνηθισμένη στις δύσκολες στιγμές. Με μόνο $ 7 στην τσέπη της έπαιξε σκρατς και κέρδισε 100 $.
 
Η Sims είπε ότι η κόρη της, Rakiya, είχε την ιδέα να δωρίσουν τα κέρδη στην οικογένεια ενός αστυνομικού του Κάνσας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στις 2 Ιουλίου.
 
Η Sims και η κόρη της ένιωθαν ευγνωμοσύνη για τον αστυνομικό - και την αστυνομία γενικά - για προσωπικούς λόγους
 
Η κόρη του Sims, Karyia, δολοφονήθηκε το 2012. Η Sims είπε ότι η αστυνομία έλυσε την υπόθεση και υποστήριξε την οικογένεια της πάρα πολύ.
 
Η αστυνομία του Κάνσας, από τότε έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό GoFundMe για τους Sims και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τον έχουν δημοσιοποιήσει. Από το απόγευμα της Τετάρτης είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 65.000 $.
 
Τη Δευτέρα, όταν το ταμείο είχε λιγότερα από 10.000 $, η Sims είπε ότι ήταν ευγνώμων και σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του GoFundMe που συγκεντρώθηκαν για να καλύψει τους λογαριασμούς. Πιθανότατα μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα τώρα με περισσότερα από 65.000 $ στο λογαριασμό της.
 
Στο μεταξύ ο τραυματισμένος αστυνομικός αναρρώνει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι έκαναν γείτονες τραυματισμένου αστυνομικού στην Τούλσα για να στηρίξουν την οικογένειά του

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis