Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:52 | 03/12/2014

 

Η Gwyneth είναι μια γυναίκα που δεν λες ότι περνάει και απαρατήρητη. Ψηλή, ξανθιά, με καμπύλες που κολάζουν και ένα πανέμορφο πρόσωπο. Από τα 24 της έζησε μέσα στον κόσμο της χλιδής, του σεξ και των ναρκωτικών. Οι αναλογίες της αλλά και οι διακριτικοί της τρόποι την έκαναν περιζήτητη στον τομέα της «συνοδείας κυρίων».

Η ίδια ισχυρίζεται ότι κοιμήθηκε με περισσότερους από 10.000 άνδρες, ενώ όσοι γνωρίζουν μιλούν ότι η ταρίφα της για μια συνοδεία, ξεκινούσε από 500 μέχρι και 1000 δολάρια την ώρα!!! Χάρισε τη συντροφιά της σε πολιτικούς, δικηγόρους, μουσικούς, επιχειρηματίες… Σήμερα η Gwyneth Montenegro, έβαλε ένα μεγάλο Χ στο παρελθόν και αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μακριά από το πληρωμένο σεξ, τη συνοδεία και τα ναρκωτικά.

Έγραψε το βιβλίο της ζωής της και ήδη έχει δεχτεί τουλάχιστον 80 προτάσεις γάμου. «Θέλω να γνωρίσω πλέον την αληθινή αγάπη. Καλά τα λεφτά αλλά θέλω και εγώ να έχω τον άνθρωπο μου, να του αφοσιωθώ. Θέλω να είμαι χάλια και να μην προσποιούμε ότιη ταρίφα της για μια συνοδεία, ξεκινούσε από 500 μέχρι και 1000 δολάρια την ώρα!!! Χάρισε τη συντροφιά της σε όλα είναι καλά. να περνάω την κατάθλιψη μου και να μην χαμογελάω. Θέλω κάποιον να με νιώσει» θα πει η ίδια.

Γνώρισε κάθε είδους ακριβά ναρκωτικά και ικανοποίησε όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που μπορεί να ζητήσει κάποιος από μια συνοδό. Ήταν πάντα διακριτικά στο πλάι ισχυρών ανδρών αλλά όπως λέει η ίδια κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνη. «Ναι έβγαζα πολλά λεφτά. Και; Τι σημαίνει αυτό; Κατά βάθος ήμουν πάντα μόνη».

Σαν πρώτο βήμα ύστερα από ψυχοθεραπεία 3 ετών αποφάσισε να ξεπεράσει την φοβία της για τα αεροπλάνα. Παρακολούθησε μαθήματα και έγινε πιλότος, και ύστερα αγόρασε ένα δικό της αεροπλάνο- κάργκο και κάνει μεταφορές προϊόντων στα νησιά του Ειρηνικού. «Έτρεμα όταν έπρεπε να συνοδεύσω κάποιον επιχειρηματία με το αεροσκάφος του. Πάγωνα, ίδρωνα, έτρεμα τα αεροπλάνα, αλλά έπρεπε να προσποιούμε ότι όλα είναι καλά»

 

 

 

 

 

 

 
http://news247.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis