Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:46 | 07/12/2018

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου από άγνωστο άνδρα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, κοντά στο σπίτι της στο Ψυχικό.

[custom:google-ads]

Η ηθοποιός τρομοκρατημένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια τους περίοικους, κάτι που φαίνεται ότι φόβισε τον δράστη, ο οποίος έσπευσε να απομακρυνθεί.

«Είμαστε ήρεμοι, η Μαρία είναι ήρεμη πλέον. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία της μήνυσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, μετά το αρχικό σοκ που έζησε όταν είδε την σύζυγό του σε αυτή την τρομερή κατάσταση, το πρώτο που προσπάθησε να κάνει είναι να την ηρεμήσει ώστε να μπορέσει να του πει τι συνέβη. Εκείνη του περιέγραψε όσα έζησε και αργότερα έκαναν την καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλοθέης.

Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να μην απαντήσει σε μηνύματα και τηλεφωνήματα. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στον Instagram ένα σύντομο μήνυμα μέσα από το οποίο αναφέρει πως είναι καλά.

«Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ! Όλη μέρα δεν σήκωνα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα αλλά και στα μηνύματά σας απλά και μόνο για ηρεμία».

maria_korinthiou_insta_story.jpg

Πηγή: ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis