Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:47 | 04/06/2015

Την αποκαλούν Λούσι, είναι 35 χρόνων και μητέρα δυο παιδιών. Ήταν δασκάλα και όπως είπε έψαχνε για δεύτερη δουλειά. Τώρα πιαδεν είναι δασκάλα, αφού απολύθηκε και η ταινία πορνό στην οποία πρωταγωνίστησε κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η γυναίκα ζει στην Ceska Lipa, στην Τσεχία και βρίσκεται αντιμέτωπη με απίστευτα σχόλια, μετά την ανακάλυψη από μία ομάδα 15χρονων μαθητών της ότι υπάρχει πορνογραφικό υλικό 40 λεπτών στο διαδίκτυο που παρουσιάζει την καυτή ανακάλυψη της ταινίας που έκανε τα γυρίσματα. Η ομάδα των παιδιών που ανακάλυψε το βίντεο, το έστειλε και σε άλλους συμμαθητές τους και κατέληξε το βίντεο να γίνει viral.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένας γονιός μαθητή του σχολείου που δίδασκε, ενημέρωσε τον διευθυντή για την ύπαρξη του πορνογραφικού υλικού, ώστε να παρέμβει και να το κατεβάσουν από τις ιστοσελίδες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βίντεο ξεκινούσε με τη γυναίκα να λέει το όνομά της, να εξηγεί ποια είναι τα χόμπι και οι ασχολίες της, ενώ ακολουθεί το στριπτίζ της, το τρίψιμο με λάδι σε όλο το κορμί της και τελικά, η σεξουαλική συνεύρεσή της με άγνωστο άντρα μπροστά στην κάμερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δασκάλα, σύμφωνα με το Mlada fronta Dnes, ισχυρίζεται ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, εικάζει ότι της έδωσαν κοκαΐνη με κάποιο τρόπο, και έτσι πείσθηκε να κάνει το βίντεο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσης, ισχυρίζεται ότι ξεγελάστηκε από αυτούς που γύρισαν την ταινία, λέγοντάς της ότι επρόκειτο να περάσει δοκιμαστικό ώστε να ποζάρει ως μοντέλο εσωρούχων και όλα είναι ένα τεράστιο λάθος.  Προς το παρόν, ένα μήνα μετά την απόλυσή της δεν έχει κανένας νέα της, ενώ το πορνό βίντεο συνεχίζει να κυκλοφορείστις ακατάλληλες ιστοσελίδες.

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis