Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:03 | 16/06/2019

Η ΔΑ Τρικάλων είναι η πρωταθλήτρια ομάδα για την σεζόν 2019 στο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων καθώς επικράτησε στην παράταση με 2-0 της Ακαρνανίας, στον τελικό που έγινε στην Καλαμπάκα.  

Η ομάδα των Τρικάλων, που ουσιαστικά έπαιζε εντός έδρας, ήταν καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια των 120 λεπτών. Έδειξε ποιότητα, την οποία έδωσαν παίκτες που έχουν πολυετή παρουσία και σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Αν κι αυτή η πρωτοβουλία που είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τα Τρίκαλα δεν καρποφόρησε στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

[custom:google-ads]

Από την άλλη η ομάδα της Ακαρνανίας, είχε ελάχιστες καλές στιγμές, δεν απείλησε, είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και ήταν φανερό πως προσπαθούσε απλά να μην δεχτεί το γκολ. Ως ένα σημείο τα κατάφερε, αλλά το στοιχείο της κούρασης έπαιξε ρόλο. Αυτό τελικά συνέβη στο 103' όταν ο Φούντας πέτυχε για τα Τρίκαλα το γκολ που έκρινε το πρωτάθλημα, ενώ αφού είχαν συμπληρωθεί και τα 120' ο Μπλέτσας έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το τελικό 2-0 μετά από λάθος της άμυνας της ΔΑ Ακαρνανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλοί αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια της παράτασης με παίκτη λιγότερο, αφού στο 89' αποβλήθηκε ο Φ. Ζαχαράκης, αλλά εντούτοις η ομάδα της Ακαρνανίας σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή.

 

\aixmi-news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis