Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 12/12/2015

Ακόμη και κάμερα παρακολούθησης είχε εγκαταστήσει παράνομα σε ένα από τα δυο σπίτια που διατηρούσε στη Λάρισα ένας 31χρονος διακινητής ηρωίνης και λαθραίου καπνού, για να εντοπίζει τυχόν απρόσκλητους επισκέπτες. Άλλα δυο σπίτια χρησιμοποιούσε ως «καβάντζες» και στο Βόλο!

Με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν γι’ αυτόν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, έγιναν «σκιά» του και τον παρακολούθησαν διακριτικά από τη Λάρισα ως το Βόλο όπου πήγε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο διαμέρισμα ενός 50χρονου συνεργού του. Μετά από έφοδο, οι δυο διακινητές συνελήφθησαν και στο διαμέρισμα βρέθηκαν 21,4 γραμμάρια ηρωίνης, τρία διαδερμικά έμπλαστρα και ένα ναρκωτικό χάπι, αλλά και ένδεκα συσκευασίες με χύμα αφορολόγητο καπνό βάρους πέντε κιλών και 705,6 γραμμαρίων και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής.

Στην ίδια πολυκατοικία εντοπίστηκε άλλο ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, στο οποίο κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με συνολικά 306,2 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ και στο αυτοκίνητο του 31χρονου που επίσης κατασχέθηκε βρέθηκαν ένα κινητό, τέσσερις κάρτες sim και 57,20 ευρώ. Σε νέες έρευνες στα δυο σπίτια του διακινητή στη Λάρισα, κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, έξι πακέτα λαθραίων τσιγάρων, η ενσύρματη κάμερα που είχε εγκαταστήσει και 1.650 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους απήγγειλε κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες κατά περίπτωση για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis