Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 08/12/2020

I.P.A. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Το διαδικτυακό μας ταξίδι στον πολιτισμό συνεχίζεται, αυτή τη φορά μ’ένα ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα, λόγω της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και των πολύπλευρων συνεπειών της. Τώρα που η προσωπική μας ελευθερία και αυτονομία περιορίζονται, η διαχείριση των επιπτώσεων του αναγκαστικού περιορισμού στην ψυχολογία όλων μας, είναι το μεγάλο στοίχημα για τον καθένα μας, απ’ όποιο ρόλο κι αν ενεργεί. Ως άτομο, ως γονιός, ως σύντροφος.

Την ερχόμενη Τετάρτη 9/12/2020 και ώρα 21:00 υποδεχόμαστε την ψυχολόγο - φιλόλογο  Ιωάννα Χουρδάκη στη διαδικτυακή ομιλία με θέμα:

«Η διαχείριση της ψυχολογικής επιβάρυνσης που προκαλούν στην οικογένεια οι συνθήκες καραντίνας. » 

Η ομιλήτρια θα υποδείξει στους γονείς τρόπους που θα συνδράμουν στην υποστήριξη των παιδιών τους κάθε ηλικίας,  για να μπορέσουν αποτελεσματικά μέσω της αλληλεπίδρασης να διαχειριστούν τη νέα αυτή συνθήκη, που δεν ταιριάζει καθόλου με τις ανάγκες και τους ρυθμούς της ηλικίας τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα και τη μεταξύ τους σχέση (γονέα-παιδιού) που βάλλεται από τη νέα πραγματικότητα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση μας παρακαλούνται να απευθύνουν στον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη  ([email protected]) την επιθυμία τους για να λαμβάνουν σε προσωπικό μνμ τους κωδικούς  Ζοοm.

Σας καλούμε όλους στην ενεργή συμμετοχή σας.

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου  

Ο Πρόεδρος   Μανόλης Ζαχαριουδάκης 

Γενική Γραμματέας Έφη Φλουρή    

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Online Εκπαίδευση στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας (Εαρινό Τμήμα)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis