Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 23/01/2020

Τον ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά, βράβευσαν σήμερα οι αστυνομικοί της Μαγνησίας σε μία σεμνή τελετή στο αστυνομικό Μέγαρο.

Ο Αστυνομικός διευθυντής Βασίλης Καραϊσκος, στην ομιλία του ανέφερε:

“Η σημερινή τελετή βράβευσης αποτελεί ξεχωριστή στιγμή για την τοπική αστυνομία. 

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στην αρχή του νέου έτους, διακατεχόμενοι από βαθιά αισθήματα τιμής και ευγνωμοσύνης, για να υποδεχτούμε στο αστυνομικό μέγαρο τον κ. Χαράλαμπο Τσιμά. 

Με τη σημερινή εκδήλωση θα θέλαμε να τιμήσουμε τον άνθρωπο αυτόν, του οποίου οι πράξεις ευεργεσίας νοηματοδοτούν βασικές ανθρώπινες αξίες, μεγαλοψυχίας, γενναιοδωρίας, αλτρουισμού και κοινωνική αλληλεγγύης.  

Η Διεύθυνσή μας, προέβη σε αυτήν την χειρονομία ελάχιστης αναγνώρισης και τιμής, έχοντας ως στόχο να προβάλει στην κοινωνία, το ήθος, τις υψηλές αξίες και τα ιδανικά, των ανθρώπων εκείνων που αποτελούν φάρο κοινωνικής, πνευματικής και ηθικής συνείδησης. 

Ο κ. Χαράλαμπος Τσιμάς, διαχρονικά έχει σταθεί με ανιδιοτελείς πράξεις στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας γενικότερα αλλά και στο πλευρό της αστυνομίας ειδικότερα, ενισχύοντας με κάθε μέσο την υλικοτεχνική της υποδομή. 

Η σημερινή λιτή εκδήλωση βράβευσης, γίνεται επ’ αφορμή μίας ακόμη δωρεάς. Η τελευταία αυτή πράξη, έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο πλείστων ενεργειών, η πραγματική αξία των οποίων κρίνεται ως ανεκτίμητη στις καρδιές όλων μας. 

Η πορεία και τα έργα του ανέδειξαν την αγάπη για τη ζωή και το συνάνθρωπο, καθώς και το μεγαλείο του αγώνα και της προσφοράς. Η αγάπη, ο σεβασμός και η συνολική αρωγή του μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την αποστολή μας, να προστατεύουμε και να υπηρετούμε τον πολίτη. 

Με την παρουσία σας και τη συνολική προσφορά σας, κατακτήσατε επάξια τον θαυμασμό και την αγάπη όλων μας!!”

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis