Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 14/07/2017
Eπιστολή  στον Αρχηγό του Λ.Σ από την ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά και Νήσων
 
κ. Αρχηγέ,
Με έγγραφό της η Δ.Ο.Δ (ΑΠ: 2823.11/40350/2017) ζητά  από το ιπτάμενο προσωπικό της ΥΕΜ/ΜΕΛΣ να επιστρέψει  τα έξοδα μετακίνησης από προηγούμενες αποστολές διότι σύμφωνα με την άποψή της και χωρίς να αναφέρει ρητά παρά μόνο αόριστα τις διατάξεις που ορίζουν αυτή την άποψη, τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από το βαθμό του Λ/Φ έως τον βαθμό του Υποπλοιάρχου, δεν δικαιούνται χρήση κλίνης σε καμπίνα.
  
Μάλιστα η Δ.Ο.Δ. το προχωρά ένα βήμα παραπάνω καθώς ζητά επιστροφή όλου του ποσού χωρίς να αναγνωρίζεται καν ποσό για την μετακίνηση σε θέση μικρότερης κατηγορίας θέσης.
  
Άραγε σύμφωνα με την διοίκηση της Δ.Ο.Δ. πως θα έπρεπε να μεταφερθούν από το Κοτρώνι του Μαραθώνα σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου; Κολυμπώντας ή με δικά τους έξοδα;

Λίγο χρειάζεται να τονιστεί, ότι τα Στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κινούνται για τις ανάγκες της υπηρεσίας και ιδιαίτερα τα ιπτάμενα εξ αυτών είναι εξειδικευμένα Στελέχη που μετακινούνται για άμεση ανάληψη πτήσεων, η ασφαλής διεκπεραίωση των οποίων προϋποθέτει προηγούμενη πολύωρη κατάκλιση και πνευματική διαύγεια που μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο με την χρήση καμπίνας.

Παραθέτουμε και τη γνωμοδότηση της νομικής μας Συμβούλου επί του θέματος και ζητάμε άμεσα να δοθούν εντολές από την ΓΔΟΥ & την ΔΟΔ ώστε να σταματήσουν οι οχλήσεις στα στελέχη περί επιστροφής και όπως αποζημιωθούν άμεσα τα στελέχη για τις Υπηρεσιακές μετακινήσεις.
 
 
Για το Δ.Σ.
 
         Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας
 
Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος Παναγιώτης
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis