Η δολοφονία του γαμπρού της Βίκυς Μοσχολιού στη Δικαιοσύνη

Η δολοφονία του γαμπρού της Βίκυς Μοσχολιού στη Δικαιοσύνη
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 53ΧΡΟΝΟ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑ
Η δολοφονία του γαμπρού της Βίκυς Μοσχολιού στη Δικαιοσύνη

Τέσσερα χρόνια μετά την στυγερή δολοφονία του από ληστές τράπεζας, τους οποίους προσπάθησε να ακινητοποιήσει το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο, ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τον πρώην γαμπρό της Βίκυς Μοσχολιού.

Πρόκειται για τον 53χρονο οδηγό ταξί Δημήτρη Μίχα, η εν ψυχρώ δολοφονία του οποίου είχε συγκλονίσει το νησί. Σύμφωνα με την Espresso, η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, ύστερα από έφεση που άσκησε κατά της πρωτόδικης απόφασης η εισαγγελέας Εφετών.

Ήταν στις 10 Αυγούστου του 2012 όταν τέσσερις κακοποιοί έβγαιναν από το υποκατάστημα μιας τράπεζας, που βρισκόταν κοντά στο περίπτερο της περιοχής, κρατώντας όπλα στα χέρια τους και έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Πίσω από τους ληστές έτρεχαν οι υπάλληλοι της τράπεζας οι οποίοι φώναζαν «Πιάστε τους». Τότε ο άτυχος ταξιτζής μπήκε μπροστά και προσπάθησε να τους σταματήσει, μια κίνηση που του στοίχισε την ζωή.

Το γενετικό υλικό που είχε βρεθεί στο σημείο οδήγησε στην σύλληψη του Τάσου Θεοφίλου, ως έναν εκ των δραστών, ενώ οι υπόλοιποι τρεις παραμένουν ασύλληπτοι.

www.news.gr