Η δωρεά Λεμπιδάκη δεν έφτασε στα ΤΑΕ

TI KATAΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
Η δωρεά Λεμπιδάκη δεν έφτασε στα ΤΑΕ

Για μια συμφωνία, η οποία δεν τηρήθηκε, παρά τις διαβεβαιώσεις που υπήρχαν, θα ενημερώσουν την ηγεσία της Αστυνομίας οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ειδικών φρουρών στην Κρήτη. 

Πρόκειται για την απόφαση να μην δοθεί στα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων της Κρήτης κανένα όχημα από τη δωρεά Λεμπιδάκη στην τοπική Αστυνομία, δωρεά που μοιράστηκε και στους τέσσερις νομούς του νησιού, αλλά και σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύλληψη με σπάνια "ευρήματα" από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Οι συνδικαλιστές των ΤΑΕ Κρήτης έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες ζητήσει συνάντηση με τον αρχηγό του Σώματος, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, προκειμένου να του εξηγήσουν εκτός από την μη ενίσχυση του στόλου τους, τη συρρίκνωση και τον παραγκωνισμό που έχει υποστεί η συγκεκριμένη ειδική υπηρεσία, αλλά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Για τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αστυνομικών των ΤΑΕ έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση επίσης το γεγονός ότι «η υπηρεσία, τα μέλη της οποίας διανύουν καθημερινά 200 με 300 χιλιόμετρα για την αστυνόμευση της Κρήτης, δεν πήρε κανένα από τα 29 οχήματα που αγοράστηκαν με τα χρήματα της δωρεάς, αλλά ούτε και κάποιο «αξιόμαχο» όχημα από την ανακατανομή που έγινε, με μόνη εξαίρεση το ΤΑΕ Λασιθίου».

Πηγή: Εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ"

(cretalive.gr)