Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 04/02/2018

Προχθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας  CretaLive ανέφέρε πως η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε προχωρήσει σε αποδοχή της εξαιρετικά μεγάλης δωρεάς προς την Ελληνική Αστυνομία, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ της οικογένειας του κου Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η εν λόγω δωρεά, σύμφωνα με το δημοσίευμα  προοριζόταν για τις ανάγκες των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης και όπως ανέφερε το  CretaLive ο όρος  «Κρήτη» δεν αντιμετωπίστηκε με «καλό μάτι» από το υπουργείο που προφανώς είχε την απαίτηση να διαχειριστεί όπως εκείνο επιθυμεί το κονδύλι του 1.000.000 ευρώ.

[custom:google-ads]

Και έτσι προτίμησε,  να ρίξει «πόρτα» στην οικογένεια και τα χρήματα της.

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δωρεά Λεμπιδάκη!

Εχθές το CretaLive επανήλθε στο θέμα με νεότερες πληροφορίες, σημειώνοντας τα ότι το  δημοσίευμα   για την τύχη της δωρεάς Λεμπιδάκη προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε εντόνως και στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ... λογικό είναι!

Η θέση της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως μεταφέρθηκε στο Cretalive από κορυφαίο αξιωματικό είναι πως δεν υπάρχει θέμα με τη δωρεά, πως αναζητούν τρόπους να ξεμπλοκάρουν τη γραφειοκρατική διαδικασία αλλά και τα εμπόδια που υπάρχουν από το δημόσιο λογιστικό, δεν υπάρχει καμιά σκιά στην υπόθεση και πως είναι θέμα χρόνου να αγοραστούν τα οχήματα και το υλικό για την αστυνομία της Κρήτης. 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ακραίες συμπεριφορές της διοίκησης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis