Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:58 | 06/09/2019
Με κεντρικά συνθήματα τη μη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε. σχετικά με το μισθολόγιο , την υποστελέχωση των υπηρεσιών , τα ελλιπή μέσα , τις άθλιες συνθήκες εργασίας , τη μη διαμόρφωση νέου βαθμολογίου , τη μη αναγνώριση της επικινδυνοτητας της εργασίας μας , πραγματοποιήθηκε σήμερα 06/09/2019 η Πανελλήνια Ένστολη διαμαρτυρία Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων  Δυνάμεων , εν όψει των εγκαινίων της 84ης Δ.Ε.Θ. 
 
Συνάδελφοι από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν και ενώνοντας τη φωνή τους διεμήνυσαν στην Κυβέρνηση ότι οφείλει να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις , ανατρέποντας την πορεία που είχε ακολουθηθεί τα τελευταία χρόνια . Αυτό ήταν το βασικό ζητούμενο ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρόν απόψε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης . Αυτό περιμένουν οι αστυνομικοί , οι πυροσβέστες , οι λιμενικοί , οι στρατιωτικοί αλλά κυρίως οι οικογένειές τους .

Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης όπως πάντα παρούσα και δυναμική βρέθηκε εκεί που χτύπησε η καρδιά του συνδικαλιστικού κινήματος μεταφέροντας τις φωνές όλων των μελών της.

Σημειώνουμε ότι η συγκέντρωση άρχισε στις 6 το απόγευμα με ομιλίες κάτω από τον Λευκό Πύργο και ακολούθησε πορεία ως το Υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης όπου επιδόθηκε ψήφισμα αιτημάτων .

 

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis