Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 04/02/2019

Το Σάββατο 01/02/2019 και ώρα 10:30, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής εκπροσωπούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο ΤΣΑΠΑΡΑ και τους αντιπροσώπους της Κώστα ΓΡΥΠΟΝΗΣΙΩΤΗ και Ιωάννη ΡΑΠΤΗ παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) που έγινε από κοινού με την Ένωση Αποστράτων της Ε.Κ.Α.Μ

Η κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Υπηρεσίας, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Μαρκοπούλου, η οποία αποτελεί και έδρα της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων (Δ.Ε.Α.Δ.).
Παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη της μονάδας καθώς και στελέχη της ΔΕΑΔ και άλλων υπηρεσιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κος Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΗΣ
Ο Αναπληρωτής Γ.Α.Δ.Α. Υποστράτηγος κος Γεώργιος ΨΩΜΑΣ
Ο Διευθυντής της Δ.Ε.Α.Δ Ταξίαρχος κος Βασίλειος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Διευθυντής του ΕΣΚΕΔΙΚ Ταξίαρχος κος Πέτρος ΤΖΕΦΕΡΗΣ
Ο Διοικητής του Τ.Ε.Ε.Μ Αστ. Υποδ/ντης κος Νικόλαος ΖΩΝΟΥΔΑΚΗΣ
Μέλη ενώσεων αποστράτων.

 

Ο Διοικητής και οικοδεσπότης της εκδήλωσης Αστ. Υποδ/ντης Κος Πέτρος ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος της ένωσης Αποστράτων ΕΚΑΜ κος Θεόδωρος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ αφού καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους, ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα στελέχη της ειδικής αυτής υπηρεσίας.

[custom:google-ads]

Εξήραν το ηθικό, την αυταπάρνηση, την σκληρή προσπάθεια που καταβάλει το προσωπικό προκειμένου αυτή η υπηρεσία να διατηρείται διεθνώς στις πρώτες θέσεις σε σχέση με άλλες αντίστοιχες μονάδες του εξωτερικού. Αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς ήταν και η πρόσφατη διάκριση των στελεχών της υπηρεσίας καταλαμβάνοντας την 5η θέση σε διεθνή διαγωνισμό.

koph pitas ekam1

 

koph pitas ekam3    koph pitas ekam4

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης μας, Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους να έχουν υγεία αναφέρθηκε επισταμένως στο ζήτημα του επιδόματος ειδικών συνθηκών που λάμβαναν τα στελέχη της ΕΚΑΜ. Η χορήγηση του εν λόγω επιδόματος διεκόπη εδώ και ενάμιση χρόνο. Ζήτησε από τον παριστάμενο κον Υπαρχηγό του Σώματος να συμβάλει και αυτός προκειμένου το επίδομα αυτό να συνεχίσει να καταβάλλεται. Παρότι όμως Πολιτική και Φυσική ηγεσία συμφωνούν ότι πρέπει το εν λόγω επίδομα να επανέλθει βλέπουμε ότι η διαδικασία κωλυσιεργεί ανεξήγητα.

Απονεμήθηκαν από τον κον Υπαρχηγό τιμητικά διπλώματα στα στελέχη που διακρίθηκαν στην διεθνή άσκηση που διεξήχθη στην Ιορδανία.

Απονεμήθη τιμητική πλακέτα στον ιδιοκτήτη της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας ‘’ΟΛΥΜΠΟΣ’’ κον Μιχάλη ΣΑΡΑΝΤΗ για την πολύτιμη προσφορά να δωρίσει, στην επίλεκτη αυτή μονάδα , καινούργια ελαστικά για όλα τα οχήματα της.

koph pitas ekam5

Ο Πρόεδρος της ένωσής μας, ο Γενικός Γραμματέας και όλο το Δ.Σ. εύχεται στους συναδέλφους καλή χρονιά με υγεία και υπόσχεται οτι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την επαναφορά του επιδόματος ειδικών συνθηκών της ΕΚΑΜ καθώς και των συνοδών σκύλων περιπολίας (PATROL).

 

                                                                    Για το Δ.Σ.

 

                     -Ο-                                                                                                  -Ο-
                Πρόεδρος                                                                                 Γεν. Γραμματέας

 

       ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                          ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
              6978079503                                                                                  6948040159

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis