Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:58 | 10/10/2018

Την 09/10/2018 και ώρα 13:00, το Προεδρείο της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής πραγματοποίησε συνάντηση με τους συναδέλφους και τον Διοικητή του Α.Τ. Γλυφάδας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο ΧΑΛΙΒΟΠΟΥΛΟ.

[custom:google-ads]


Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ τόνισε ότι οι χρηστές διοικήσεις είναι αυτές που ενισχύουν τις υπηρεσίες και αυτό τις περισσότερες φορές έχει πολλές φορές αντίκρισμα στην αποτελεσματικότητα του λειτουργήματος που ασκεί ο Έλληνας Αστυνομικός.

Αφού ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία επισήμανε στον Διευθυντή ότι είναι στο χέρι του να δημιουργήσει μια υπηρεσία που οι συνάδελφοι να θέλουν να θέλουν να υπηρετήσουν αλλά και να αποδώσουν εργασιακά.

Episkepsi A.T. Glyfadas 2018
Επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι πρέπει να εφαρμοστούν τα Π.Δ. και να αναρτάται η υπηρεσία εβδομαδιαίως καθώς επίσης κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει στους συναδέλφους να χορηγούνται τις προβλεπόμενες ημερήσιες αναπαύσεις (ρεπό).


Συνεπώς κατά το κοινώς λεγόμενο δεν έχει σημασία τι λέει ο Αστυνόμος αλλά έχει μόνο σημασία τι λέει ο νόμος.


Ο Διοικητής δήλωσε ότι κάνει ότι μπορεί καθώς η υπηρεσία βγαίνει την Παρασκευή για Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα και θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να ανακοινώνεται εβδομαδιαίως.

Επίσης μας επισήμανε ότι οι ανάγκες από την Γ.Α.Δ.Α είναι πολλές και έκτακτες με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν την δυνατότητα ανάρτησης της υπηρεσίας εβδομαδιαίως.

Έχουμε πλήρη αντίληψη ότι ο κ. Διοικητής είναι ακόμα στο στάδιο προσαρμογής στη διοίκηση του Α.Τ. Γλυφάδας όμως καταστήσαμε σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε την παραβίαση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών αλλά ούτε και των Π.Δ. που τα κατοχυρώνει.

Παράλληλα ενημερώσαμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής Ταξίαρχο κ. Εμμανουήλ ΛΥΔΑΚΗ ομοίως ότι δεν θα επιτρέψουμε ουδεμία παράβαση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών και σε περίπτωση που αυτό συμβεί θα επανέλθουμε κάνοντας χρήση όλων των νόμιμων ενεργειών.

                                                                                       Για το Δ.Σ.

-O-

Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

6978079503

-O-

Γεν. Γραμματέας

ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6977665820

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis