Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 02/03/2019
Το ALERTCOPS είναι μια επίσημη εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια από την ισπανική κυβέρνηση, η οποία είχε ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα σε πιθανούς χρόνους απόκρισης και συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων τόσο για την Εθνική Αστυνομία όσο και για την Guardia Civil.
 
Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί τόσο στα τηλέφωνα Apple όσο και στα Android.

[custom:google-ads]

 
Ωστόσο, σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, η εφαρμογή είναι μαζί σας και με την πίεση μερικών κουμπιών μπορείτε να καλέσετε βοήθεια από το κοντινότερο επιχειρησιακό κέντρο.
 
Η εφαρμογή μπορεί να εντοπίσει γρήγορα την τοποθεσία σας, αποστέλλοντας αυτές τις πληροφορίες με την αναφορά σας και μπορείτε να συμπεριλάβετε φωτογραφίες εάν είστε μάρτυρας συμβάντος ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίνονται.
 
Η εφαρμογή είναι επίσης πολύ διακριτική ως προς τις περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας και εκφοβισμού. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να εντοπίσει τους αγνοούμενους και ευάλωτους ανθρώπους, χάρη στη γεωτεχνολογία.
 
Εάν είστε θύμα ή μάρτυρας εγκλήματος, η εφαρμογή σάς συνδέει άμεσα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με τους χειριστές, να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο και θα λάβετε άμεση απάντηση.
 
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σε τοπικό επίπεδο, μπορείτε να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις από τις υπηρεσίες ασφαλείας, συμβουλεύοντας τον μέγιστο αριθμό ανθρώπων μιας κατάστασης στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
 
Η νέα έκδοση της εφαρμογής AlertCops για κινητά είναι πλέον διαθέσιμη τόσο στο Google Play όσο και στο App Store. Αυτή η έκδοση ενσωματώνει πολλά νέα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της ασφάλειας. Ωστόσο, αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, πρέπει να απεγκαταστήσετε την προηγούμενη έκδοση και να εγκαταστήσετε τη νέα συσκευή στην κινητή συσκευή σας. Θυμηθείτε να την κατεβάζετε πάντα μόνο από τις επίσημες πηγές.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis