Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 31/05/2020

Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών ερευνών έχουν μπει οι δραστηριότητες και οι επαφές που είχε ο Βέλγος που εκτελέστηκε στη Βούλα με δυο σφαίρες στο κεφάλι. Ο άνδρας διέμενε τα τελευταία δυο χρόνια στην περιοχή με την σύζυγο και το ένας τους παιδί.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν λάβει δακτυλικά αποτυπώματα τα οποία θα στείλουν στην Europol για να διαπιστωθεί αν έχει απασχολήσει στο παρελθόν με παράνομες δραστηριότητες και να μάθουν το πραγματικό του όνομα.

Την ίδια στιγμή αναζητούν τυχόν συσχέτιση της εκτέλεσής του με μια άλλη δολοφονία Βέλγου που είχε διαπραχθεί στον Νέο Κόσμο στις 16 Ιουνίου 2017. Για εκείνη την υπόθεση είχε συλληφθεί το 2019 ένας 32χρονος Αλβανός και το κίνητρο ήταν οι διαφορές του με το θύμα, για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Παράλληλα εξετάζουν τυχόν εμπλοκή του Βέλγου που εκτελέστηκε στη Βούλα, με «ορφανή» ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2,5 κιλών που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε πορτ παγκάζ παρατημένου αυτοκινήτου στην Γλυφάδα προ 10 ημερών.

Μιχάλης Τεζάρης

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis