Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:51 | 27/11/2018

Η σειρά πιστολιών Legion συνεχίζει να μεγαλώνει καθώς ήρθε η ώρα των μοντέλων P238 .380 ACP και P938 9mm να ενταχθούν σε αυτή την ελίτ συλλογή. Και με την ένταξη, φυσικά, έρχονται ορισμένα καλούδια, όπως η αλουμινένια σκανδάλη, η προσαρμοσμένη υποδοχή γεμιστήρα καθώς επίσης ο ολισθητήρας και το πλαίσιο με το χαρακτηριστικό γκρι κεραμικό φινίρισμα Cerakote Elite.

[custom:google-ads]

Για όσους προτιμούν το εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος ενός ισχυρού πιστολιού .380 ACP, το P238 θα πρέπει να είναι στο στόχαστρό σας. Πέρα από την ξεχωριστή όψη και το cool εφε της Sig Sauer, παρέχει μια σειρά από premium χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν την εμφάνιση και την τιμή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Εφεδρικά όπλα: Beretta Tomcat .32 ACP



Το LEGION P238 διαθέτει το χαρακτηριστικό γκρί φινίρισμα LEGION με Cerakote Elite. Επίσης περιλαμβάνει μια νέα σκανδάλη αλουμινίου κατασκευασμένη με μηχανισμό υψηλής ακρίβειας και επιθετική χάραξη στον υποφυλακτήρα της σκανδάλης (στο σημείο που κουμπώνει ο μέσος για αυξημένο κράτημα), μαζί με μια αμφίπλευρη ασφάλεια αντίχειρα. Ο ολισθητήρας διαθέτει εμπρόσθιες εγκοπές για ευκολότερη όπλιση και σκοπευτικά ημέρας / νύχτας X-RAY3. Η λαβή είναι η μαύρη G-10 της Legion με το χαρακτηριστικό σήμα της Λεγεώνας. Το Legion P238 έρχεται με ένα επέκταση υποδοχής γεμιστήρα για ταχύτερη επαναγέμιση. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης για αυτήν την αναβαθμισμένη έκδοση είναι στα 850 δολλάρια


Το P938 προσφέρει παρόμοια αισθητική και χαρακτηριστικά, αλλά σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο πλαίσιο για να στεγάσει το διαμέτρημα των 9mm. Η τρέχουσα προτεινόμενη λιανική τιμή έχει οριστεί στα 904 δολάρια και έρχεται με τρεις 7άρες γεμιστήρες.

[custom:google-ads]

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βγαίνει στην κυκλοφορία το τυφέκιο ειδικής ακριβείας FN SCAR 20S – Δείτε τα χαρακτηριστικά του

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis