Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:58 | 20/08/2015

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε σε Ρέθυμνο, Χανιά και Ηράκλειο, για τον εντοπισμό φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης. Εντοπίστηκαν, συνολικά 17 φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Οι φυτείες αφορούσαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε δεκατέσσερις διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές στις οποίες εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 1.751 δενδρύλλια κάνναβης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη, 32χρονος Έλληνας για την καλλιέργεια μίας φυτείας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.

Η όλη επιχείρηση αφορούσε την εφαρμογή ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και κράτησε τρεις ημέρες από 18 έως και 20/8/2015, ενώ υπήρξε και η συνδρομή του ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί των διευθύνσεων Αστυνομίας Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, της υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης.

Τα δενδρύλλια ήταν όλα σε πλήρη ανάπτυξη και έφταναν σε ύψος έως και τα 2,5 μέτρα. Μετά την εκρίζωση τους, κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση από τους αστυνομικούς, των χώρων της φυτείας.

Στην ευρύτερη περιοχή, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.

http://www.newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis