Η ΕΛ.ΑΣ. απαντά στον Δήμο Μούτση για το "κολαστήριο" Α.Τ. Εξαρχείων

Η ΕΛ.ΑΣ. απαντά στον Δήμο Μούτση για το "κολαστήριο" Α.Τ. Εξαρχείων

Η Ελληνική Αστυνομία απαντάει τις καταγγελίες του συνθέτη και τραγουδοποιού, Δήμου Μούτση, για κραυγές και φοβερό ξύλο στο Α.Τ. Εξαρχείων το βράδυ μετά την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Δείτε την  απάντηση του Αρχηγείου, η οποία αναρτήθηκε πριν λίγη ώρα στην επίσημη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. στο Facebook:

Σχετικά με επώνυμη ανάρτηση του Δήμος Μούτσης και ισχυρισμούς ότι ακούγονταν φωνές από βασανιστήρια στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων τις πρωινές ώρες μεταξύ της 6ης και 7ης Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι στα κρατητήρια του Τμήματος υπήρχαν από τις προηγούμενες ημέρες 6 αλλοδαποί κρατούμενοι για διοικητική απέλαση και ένας για ποινική υπόθεση. Οι μόνες φωνές που υπήρξαν και προφανώς καμία σχέση δεν είχαν με βασανιστήρια, ήταν από αλλοδαπό που προσήλθε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα εκείνη την ημέρα, με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα. Κατόπιν συνεννόησης με τον Εισαγγελέα, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και περιθάλπεται. Καμία προσαγωγή σχετικά με τα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου δεν έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Δήμου Μούτση και τα όσα είχε καταγγείλει με αυτήν:

"ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Χτες βράδυ γύρω στη 1 απ το "κολαστήριο" αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο. Μπορεί άραγε κάποιος να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες? Το ότι οι μπάτσοι γδύνανε τους ανθρώπους μέσα στο δρόμο το είδαμε. Άλλωστε αυτό το ίδιο, είναι κάτι που εγώ προσωπικά τό βλεπα άπειρες φορές να συμβαίνει επί χούντας στο κέντρο της Αθήνας......!"