Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:05 | 02/12/2016

Την κατασκευή κλειστού σκοπευτηρίου αληθινών πυρών, ανήγγειλε στο τέλος της τελετής, ο διοικητής  της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας.

Ο κ. Κούγκας υπογράμμισε ότι το σημαντικό αυτό έργο θα αποτελέσει δωρεά του κ. Κώστα Σούκου, ο οποίος ήταν παρών στην τελετή.

"Η προσφορά αυτή τιμά το πρόσωπό μου, τη σχολή μας, την Ελληνική Αστυνομία και τη χώρα μας", τόνισε ο κ. Κούγκας.

Ο κ. Σούκος παρέστη στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, στη σχολή της αστυνομίας στο Πανόραμα Βέροιας, με πολύ διακριτικό τρόπο.

Έφτασε στο χώρο της τελετής συνοδευόμενος από τους επιχειρηματίες, αδερφούς Γιώργο και Πέτρο Φύκατα και τον διευθυντή του επιχειρηματικού συγκροτήματος, Ηλία Ηλιόπουλο.

Όπως έγινε γνωστό μεταξύ των κ. Σουκου και των αδερφών Φύκατα επήλθε μα πολύ σημαντική επιχειρηματική συμφωνία συνεργασίας η οποία θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά.

Σε ό,τι αφορά την δημιουργία και λειτουργία κλειστού σκοπευτηρίου στη Σχολή, αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό βήμα όχι μόνο στη συμβατική εκπαιδευτική δυνατότητα των αστυνομικών, αλλά θα δώσε τη δυνατότητα εκπόνησης ποικίλων προγραμμάτων εκπαίδευσης και δράσεων που μπορούν να αναγάγουν τη Βέροια σε διεθνές κέντρο.

Με την υποδομή που επίκειται να δημιουργηθεί και να εμπλουτισθεί στη συνέχεια, θα μπορούν να αναπτύσσονται κάθε τύπου εκπαιδευτικά σενάρια, επικαιροποιημένα στις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις.

Σύγχρονο σκοπευτήριο με αληθινά πυρά στη σχολή αστυνομίας της Βέροιας (βίντεο)

 

Πηγή:  www.verianet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis