Η Ελεν ΝτεΤζένερις μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της: «Πραγματικά φρικτή ιστορία»

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ
Η Ελεν ΝτεΤζένερις μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της: «Πραγματικά φρικτή ιστορία»

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον πατριό της, όταν ήταν έφηβη μίλησε ανοιχτά η Ελεν ΝτεΤζένερις.

Η παρουσιάστρια μίλησε στον Ντέιβιντ Λέτερμαν για την κακοποίησή της, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή στο Netflix, θέλοντας να δώσει και σε άλλα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης το θάρρος να αποκαλύψουν τα όσα βίωσαν.

Η Ελεν ΝτεΤζενέρις, η οποία φέρεται να σκέφτεται να εγκαταλείψει την τηλεόραση, περιέγραψε πως όταν ήταν στην εφηβεία, η μητέρα της Μπέτι, παντρεύτηκε «έναν πολύ κακό άνθρωπο». Λίγο μετά τον γάμο, η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Ο πατριός της επωφελήθηκε από το γεγονός αυτό για να την χαϊδεύει στο στήθος.

«Μου είπε, ενώ εκείνη έλειπε, ότι είχε αισθανθεί ένα γρομπαλάκι στο στήθος της και έπρεπε να αγγίξει και τα δικά μου, επειδή δεν ήθελε να την ταράξει, αλλά έπρεπε να τα αισθανθεί. Με έπεισε και μετά προσπάθησε να το κάνει ξανά και ξανά. Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου επειδή, ξέρετε, ήμουν πολύ αδύναμη για να αντισταθώ, ήμουν 15 ή 16 χρονών», αποκάλυψε.

Αν και η εμπειρία αυτή είναι μια «πραγματικά φρικτή, φρικτή ιστορία», ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε τώρα να την αποκαλύψει με λεπτομέρειες είναι, όπως είπε, «γιατί δεν θέλω άλλα κορίτσια να αφήσουν κάποιον να τους το κάνει αυτό».

Η πρώτη φορά που η Ελεν ΝτεΤζένερις μίλησε για την κακοποίησή της

Η ΝτεΤζενέρις, η οποία πρόσφατα χάρισε ξεκαρδιστικές στιγμές έχοντας καλεσμένη την Ρις Γουίδερσπουν, είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την κακοποίηση από τον πατριό της το 2005, όμως τώρα περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα βίωσε.

Είπε ότι το έσκασε από το παράθυρο όταν εκείνος προσπάθησε να σπάσει την πόρτα του δωματίου της και ότι δεν ήθελε να μιλήσει στη μητέρα της γιατί νόμιζε ότι έτσι την προστάτευσε και ότι η αλήθεια «θα κατέστρεφε την ευτυχία της».

Το 2005, όταν είχε μιλήσει στο Allure για την κακοποίηση, η ΝτεΤζενέρις διευκρίνισε ότι το επεισόδιο αυτό δεν επηρέασε τον σεξουαλικό προσανατολισμό της. «Οι άνθρωποι στους οποίους το είχα εμπιστευτεί έλεγαν “Α, για αυτό είσαι λεσβία” Όμως ήμουν λεσβία από πριν», τόνισε.

Πέρσι τον Οκτώβριο, στο δικό της τοκ σόου είχε επανέλθει στο θέμα, δηλώνοντας «Θυμώνω πολύ όταν κάποιοι δεν πιστεύουν (τα θύματα) ή ρωτάνε: γιατί περίμενες τόσο πολύ; Επειδή είμαστε κορίτσια και μας μαθαίνουν να μην λέμε τίποτα και να το αποδεχόμαστε».

Πηγή: iefimerida.gr