Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:02 | 10/01/2019

Στις αρχές του νέου έτους σε μια λαμπρή εκδήλωση που θα γίνει στο Πολεμικό Μουσείο με διοργανώτρια αρχή το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων του Στρατιωτικού αθλητισμού θα τιμηθούν ένστολοι αθλητές και ομάδες Ενόπλων Δυνάμεων που πέτυχαν εξαιρετικές διακρίσεις μέσα στο 2018.

Η Ελληνική Αστυνομία θα τιμηθεί σαν πολυνίκης ομάδα, αφού οι αθλητές της, κέρδισαν τα περισσότερα πρωταθλήματα το έτος που αφήνουμε πίσω στους αγώνες των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα οι ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας Θριάμβευσαν στα πρωταθλήματα, Ανωμάλου Δρόμου, Σκοποβολής, Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, Πάλης, Άρσης Βαρών, Χειροσφαίρισης Ανδρών και ΚΑΡΑΤΕ.

Δεύτερη θέση πήραν οι ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας στο JUDO, TAE KWO DO και Σκάκι με βραχεία κεφαλή, ενώ δεν διεξήχθηκαν τα πρωταθλήματα της καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης γυναικών, το ποδόσφαιρο ανδρών, ο Στίβος, η πυγμαχία, η ιστιοπλοϊα και η κωπηλασία, αθλήματα που τα τελευταία χρόνια η ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. είναι ασυναγώνιστες.

Τέλος στα αθλήματα της Αντιπτέρισης ( Badminton) και της Τοξοβολίας δεν υπήρχε ομαδική βαθμολογία.

Ας θυμηθούμε τους πρωταγωνιστές Αστυνομικούς – αθλητές στα πρωταθλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2018.

Στον ανώμαλο Δρόμο Ανδρών απόστασης 8.500 μέτρων, νικητής ήταν ο Αρχ/κας Χριστόφορος Μερούσης, ενώ ο Δόκιμος Υπαστυνόμος τότε και νυν Υ/Β Τσιδώνης Νίκος ήταν νικητής του αντίστοιχου αγώνα των παραγωγικών σχολών.

Στην Σκοποβολή χρυσά μετάλλια κέρδισαν, ο Α/Υ΄ Γεωργακόπουλος Διονύσης, η Υ/Α΄ Παπαχρήστου Βασιλική, ο Α/Α΄ Καλοπήτας Παναγιώτης και ο Αστ/κας Βερτούδος Κων/νος.

Στην πάλη πρώτοι νικητές ήταν ο Υ/Β΄ Πρεβολαράκης Γιώργος (που ήταν και παγκόσμιος πρωταθλητής Ενόπλων Δυνάμεων το 2017), ο Υπαρχ/κας Καργιωτάκης Γιάννης (που ήταν και 3ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων 2018), ο Αστ/κας Βάρκας Νίκος, ο Αστ/κας Κουντουρατζής Σπύρος και ο Αστ/κας Σεμερτζίδης Διονύσης.

Στην άρση βαρών πρωταθλητές αναδείχθηκαν ο Αρχ/κας Γκαρίπης Κων/νος, ο Αρχ/κας Κωνσταντινίδης Βασίλης, ο Αστ/κας Τσαμαδός Ιωάννης, ο Αστ/κας Λαζαρίδης Βλαδίμηρος και ο Ε.Φ. Αναστασιάδης Κων/νος.

Στο ΚΑΡΑΤΕ χρυσά μετάλλια κέρδισαν, ο Υπαρχ/κας Γιδάκος Νίκος, ο Ε.Φ. Δόβας Αριστογένης, ο Αστ/κας Καραπαναγιώτης Αλέξανδρος και η Αστ/κας Βαγιανού Μυρτώ.

Από την πρωταθλήτρια ομάδα της καλαθοσφαίρισης Ανδρών ξεχώρισαν ο Υ/B΄ Νίκος Θωμάς, ο Υπαρχ/κας Θέος Σεραφείμ, ο Αστ/κας Τσούτσος Νίκος, ο Αστ/κας Ντακούλιας Χρήστος ο Αστ/κας Κανέλλης Παντελής και ο Αστ/κας Κουπίδης Θεμιστοκλής.

Από την πρωταθλήτρια ομάδα της χειροσφαίρισης ξεχώρισαν ο Αρχ/κας Μαστορόγιαννης Γιώργος, ο Αρχ/κας Γκλαβόπουλος Θόδωρος, ο Αρχ/κας Λάππας Κυριάκος, o Αρχ/κας Τσέλιος Γεώργιος και ο Αστ/κας Σύγγαρης Θανάσης.

Στο Judo χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Αστ/κας Παπαδόπουλος Γιώργος, ενώ

στο TAE KWO DO πρώτοι νικητές ήταν ο Αστ/κας Αρσένος Αλέξανδρος και ο Αστ/κας Μυργιλής Παύλος,

στην Αντιπτέριση ο νικητής στο απλό ανδρών ήταν ο Υπαρχ/κας Σκαρλάτος Παναγιώτης,

στην κολύμβηση χρυσά κατέκτησαν η Υ/Β΄ Βαϊτσάκη Δήμητρα, η Υπαρχ/κας Βασιλοπούλου Στυλιανή, η Αστ/κας Κυριακοπούλου Νικολέττα και η Αστ/κας Αγιάννη Βασιλική – Αγάπη και τέλος στο σκάκι που έγινε πριν λίγες μέρες πρωταθλήτρια ήταν η Αστ/κας Παυλίδου Κατερίνα.

 

 

 

easyda.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis