Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 23/06/2018

Τελείωσε την Παρασκευή 22/06/2018 το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας BASKET για το έτος 2018 με θριαμβεύτρια την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το πρωτάθλημα αυτό διεξήχθη στο κλειστό στάδιο του Περάματος και ολοκληρώθηκε σε ένα τριήμερο, μέσα στο οποίο οι αθλητές αγωνίσθηκαν τρεις φορές.

Στον τελευταίο της αγώνα την Παρασκευή 22/06/2018 η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας επιβλήθηκε της ομάδας της Πολεμικής Αεροπορίας με 82-79.

Νωρίτερα την Τετάρτη 20/06/2018 η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας είχε επικρατήσει της ομάδας της Πυροσβεστικής με 71-70 και την Πέμπτη 21/06/2018 τηςομάδας του Πολεμικού Ναυτικού με 95-83.

Η τελική κατάταξη των ομάδων ήταν:
1) Ελληνική Αστυνομία
2) Πυροσβεστικό Σώμα 
3) Πολεμικό Ναυτικό
4) Πολεμική Αεροπορία

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα καλαθόσφαιρας της Ελληνικής Αστυνομίας τον Σεπτέμβριο του 2017 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης Αστυνομικών, ενώ όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αυτός ήταν ο 9οςτίτλος πρωταθλήτριας ομάδας στις τελευταίες 12 διοργανώσεις.

Την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούσαν οι :

Υ/Β΄ Νίκος Θωμάς (αρχηγός), Υ/Β΄ Αρκουμάνης Αλέξανδρος, Ανθ/μος Αργυρόπουλος Κων/νος, Αρχ/κας Μαλούκος Δημήτριος, Υπαρ/κας  Θέος Σεραφείμ, Αστ/κας Κανέλλης Παντελής, Αστ/κας Κουπίδης Θεμιστοκλής, Αστ/κας Ντακούλιας Χρήστος, Αστ/κας Κωνσταντώνης Αναστάσιος, Αστ/κας Τσούτσος Νίκος, Δοκ. Υπ. Τηγάνης Ιωάννης, Δοκ. Αστ/κας Ακρίβος Ευάγγελος, Δοκ. Αστ/κας Σκορίλας Ευάγγελος.

 

Προπονητής της ομάδας ήταν ο Υ/Β΄ Αριδάς Παναγιώτης και Αρχηγός Αποστολής ο Ολυμπιονίκης της πάλης Α/Α΄ Κουτσιούμπας Ξενοφών.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές: 

ο Δήμαρχος Περάματος Λαγουδάκης Γιάννης ο οποίος και τιμήθηκε για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος αυτού,
Ο Υποναύαρχος Πελεκανάκης Γιώργος Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ο οποίος ήταν εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ,
Ο Ταξίαρχος Παπαλιούρας Νικόλαος εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ,
Ο Ταξίαρχος της Πυροσβεστικής Τριπολιτσιώτης Άγγελος εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος,
Ο Σμήναρχος Φωτίου Παναγιώτης εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ,
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαρκόπουλος Κων/νος εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν, Αντιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Όλγα Βασδέκη, εκπρόσωπος του Αρχηγού του Λ.Σ.- Ε.Α.
Ο Ολυμπιονίκης της πάλης, διοικητής της Υ.Φ.Α.Α., Α/Α΄ Δεσκουλίδης Ηρακλής,
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης ποδοσφαίρου Επιπυραγός Καψής Μιχάλης,
Ο Υ/Β΄ Σκροπολίθας Γιώργος πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίσθηκε σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis