Η εμπειρία των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης μίλησε και πάλι - Συγχαρητήρια σε ένα πλήρωμα που είναι παράδειγμα προς μίμηση

Η εμπειρία των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης μίλησε και πάλι - Συγχαρητήρια σε ένα πλήρωμα που είναι παράδειγμα προς μίμηση

Η ανάρτηση του κ. Χρήστου Μπαλάσκα στο fb:

"17.10 2019. Ώρα 04.20.

Εργαζόμενη η Β αλλαγή της Α.Δ. σε νυχτερινή βάρδια.

Το κέντρο δίνει σήμα για ληστεία με σοβαρό τραυματισμό από μαχαίρι, σε οδηγό ταξί πίσω από το μετρό του Αγ. Δημητρίου.

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ταξιτζής είχε παραλάβει νωρίτερα Μαροκινό πελάτη από την περιοχή της Ομόνοιας και όταν έφτασαν στο μετρό του Αγ. Δημητρίου ο αλλοδαπός προτείνοντας μία φαλτσέτα προσπάθησε να τον ληστέψει.

Εκείνος αντέδρασε με αποτέλεσμα να δεχτεί αρκετά χτυπήματα από τον δράστη.

Κατόπιν αυτού ο Μαροκινός διέφυγε πεζός.

Η περιγραφή που έδωσε ο παθών όμως ήταν αρκετή για να δώσει λύση με τη σύλληψη του δράστη μισή ώρα αργότερα ο αρχιφύλακας του Β 6-1 της Β αλλαγής της Άμεσης Δράσης, με τον συνοδό του.

Η εμπειρία μίλησε και πάλι.

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών σε συνεργασία με τους υπόλοιπους σταθμούς καθώς και με τον εκφωνητή της Α.Δ. το ακούραστο πλήρωμα Β 6-1 της Β αλλαγής συνέλαβε τον ληστή ο οποίος ήταν γεμάτος αίματα από τις μαχαιριές που είχε προξενήσει στον οδηγό ταξί.

Η εμπειρία σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό έδωσαν για άλλη μία φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στο εν λόγω πλήρωμα το οποίο ποτέ δεν δείχνει σημάδια κόπωσης και είναι παράδειγμα προς μίμηση για τούς νέου συναδέλφους. ΕΥΓΕ."