Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:54 | 30/03/2019

Όταν ένα αγοράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο έξω από ένα νοσοκομείο στην Savannah της Georgia χωρίς κάποιον ενήλικα δίπλα του, ένας αστυνομικός αρνήθηκε να το αφήσει μόνο του.

Ο James Hurst, αξιωματικός του τοπικού αστυνομικού τμήματος, έμεινε κοντά στο αγόρι ενώ εκείνο έκανε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν κάτι δεν πήγαινε καλά και όταν το αγόρι άρχισε να κλαίει, εκείνος το πήρε αγκαλιά μέχρι που αποκοιμήθηκε.

[custom:google-ads]

Ο στοργικός αστυνομικός και πατέρας δύο αγοριών είπε στο KTLA ότι αντέδρασε ενστικτωδώς όταν είδε το αγόρι να κλαίει.

«Ήξερα ότι το παιδί χρειαζόταν κάποιον να είναι δίπλα του. Ήταν απλά ένα ανθρώπινο ένστικτο. Το προσωπικό τον φρόντιζε πολύ καλά, αλλά εκείνος έκλαιγε. Τον πήρα αγκαλιά και μετά από λίγα λεπτά αποκοιμήθηκε στο στήθoς μου.»

Ο ευγενικός αστυνομικός παρηγόρησε το αγόρι τη στιγμή που το χρειαζόταν περισσότερο. Πρέπει να αναγνωρίζεται αυτό το είδος βοήθειας που προσφέρουν οι αστυνομικοί!

Σύντομα, η φωτογραφία αυτής της συγκινητικής στιγμής ανέβηκε στην σελίδα του αστυνομικού τμήματος στο Facebook και κοινοποιήθηκε από χιλιάδες άτομα!

Άρχισαν να εμφανίζονται ιστορίες για την ευγένεια του αστυνομικού Hurst – και προφανώς δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε ξεπεράσει τα καθήκοντα του για να βοηθήσει όσους το είχαν ανάγκη, όπως λέει η Sara Kraai στο Facebook.

«Από τις αμέτρητες φορές που έχω δει τον αστυνομικό Hurst στον δρόμο, κάθε φορά κάνει κάτι που ξεπερνά τα καθήκοντα του. Αν τον δείτε ποτέ, σφίξτε του το χέρι, του αξίζει.»

Οι αστυνομικοί σαν τον James Hurst δουλεύουν συνεχώς για να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου στην αστυνομία, ενώ ταυτόχρονα ρισκάρουν την ζωή τους. Είναι πραγματικοί ήρωες!

Παρ’όλο που λέει ότι αυτό είναι απλά κομμάτι της δουλειάς, πρέπει να ευχαριστήσουμε τον αξιωματικό Hurst δείχνοντας σεβασμό σε όλους τους αστυνομικούς. Αξίζουν την ευγένεια και την εκτίμηση μας!

Ένστολες πράξεις αγάπης - ανδρείας: Αστυνομικός βρήκε ένα εγκαταλειμμένο παιδί. ΑΥΤΟ που κατέγραψε η Νοσοκόμα, θα σας κάνει να Δακρύσετε!

 

Με πληροφορίες από τα faithtap.com, dollsnews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis