Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:00 | 22/11/2014

 

Την Παρασκευή 21/11/2014 τα μέλη του συνδυασμού μας Συμεωνίδης Χρήστος Τελιωρίδης Στέφανος Δαγκλής Δημήτριος και Καλευράς Αλέξανδρος πραγματοποίησαν επίσκεψη στους συναδέλφους της ομάδας ΔΙΑΣ στο στρατόπεδο Φαρμάκη.
Συζητώντας με τους συναδέλφους που υπηρετούν μας αναφέρθηκαν προβλήματα που τους απασχολούν και δυσχαιρένουν το καθημερινό τους έργο.
-Μεγάλά οργανικά κενά σε μια υπηρεσία που ξεκίνησε και προβλήθηκε ως το κύριο όπλο καταπολέμησης της εγκληματικότηταςοποία έχει φτάσει τόσο με την έλλειψη οργανικής δύναμης όσο και με την συνεχή καταπόνηση του προσωπικού λόγω της εκτέλεσης υπηρεσίας με μηχανή κυριολεκτικά στα ΟΡΙΑ της.
-Διατήρηση της διαθεσιμότητας των μηχανών σε υψηλά επίπεδα με αποκατάσταση των βλαβών σε συντομότερα χρονικά διαστήματα καθώς όπως μας ενημέρωσαν οι συνάδελφοι είναι συχνό το φαινομένο η επισκεύη των μηχανών να απαιτεί πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα.
-Απαίτηση των ίδιων των συναδέλφων είναι να σταματήσει η χρησιμοποίηση τους σε αλλότρια καθήκοντα απο αυτά για τα οποία δημιουργήθηκε η ομαδα ΔΙΑΣ.Νωπές άλλωστε είναι οι μνήμες απο την διάθεση τους για φύλαξη ιδιωτικής επιχείρησης την εποχή των χριστουγέννων σε καιρικές συνθήκες μάλιστα έντονης κακοκαιρίας.
-Ζητήθηκε μεγαλύτερη επικοινωνία και καλύτερος συντονισμός με τα τμήματα προκειμένου την βελτίωση της μεταξύ τους συνεργασίας για την καταπολέμηση των κατα τόπου φαινομένων εγκληματικότητας.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ''ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ''

ΠΗΓΗ: enomenithessaloniki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis