Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:19 | 02/02/2021

Τις ενημερωτικές συναντήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης αυτή τη φορά, συνέχισε το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με την Βουλευτή Ν.Δ. κα Καραμανλή Άννα, προκειμένου να της γνωστοποιήσει την αγωνία και τον προβληματισμό μας για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρείται να στελεχωθεί η Πανεπιστημιακή Αστυνομία αλλά και τους εν γένει χειρισμούς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι οποίοι κατά την άποψή μας θα δημιουργήσουν πλείστα προβλήματα στον Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ., παρά θα επιλύσουν.

Η κα Καραμανλή επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αφουγκράστηκε τις ανησυχίες μας, δεσμευόμενη να τις μεταφέρει μέσω του θεσμικού της ρόλου αρμοδίως.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών η οποία εκπροσωπεί 10.000 αστυνομικούς, θα συνεχίσει να κρατάει τη σημαία του αγώνα ψηλά, διότι σε αντίθεση με άλλους οι οποίοι συμπεριφέρονται ως φερέφωνα της Ηγεσίας και ενδιαφέρονται μόνο για το συντεχνιακό κομμάτι, τους ενημερώνουμε ότι εκτός από το Σωματείο τους και το μικρόκοσμό τους, υπάρχει και η Αστυνομία.

Μια Αστυνομία που για να βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο που της αρμόζει ώστε να επιτύχει την αποστολή της, οφείλει να είναι ομογενοποιημένη, ενιαία και αδιαίρετη.

Ο αγώνας συνεχίζεται…

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis