Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:07 | 08/08/2020

Το Σάββατο, 31/07/2020 ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Νοτιοανατολικής Αττικής Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Α’ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, επισκέφτηκαν τα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας Ηλιούπολης και Αλίμου, όπου παρέδωσαν στους συναδέλφους μας από ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό θερμόμετρο μετώπου.

Δυστυχώς, όπως άλλωστε μαρτυρούν τα κρούσματα, η κατάσταση με το νέο κορωνοϊό “Covid-19” εξακολουθεί να είναι κρίσιμη και γι’ αυτό το λόγο είναι αναγκαίο να τηρούνται όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Προκειμένου λοιπόν να προστατευτεί όσο γίνεται αποτελεσματικότερα η υγεία όλων, από την Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα μοιραστούν ηλεκτρονικά θερμόμετρα μετώπου σε όλες τις Υπηρεσίες που στεγάζονται στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά πως τα συγκεκριμένα θερμόμετρα αποτελούν χορηγία του εφοπλιστή κου Αθανασίου ΜΑΡΤΙΝΟΥ τον οποίο ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη στον Έλληνα Αστυνομικό.

Με τις δράσεις μας ως Ένωση στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας, όχι μόνο για να την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, αλλά και για να προστατευτεί όσο γίνεται αποτελεσματικότερα το ύψιστο αγαθό: η υγεία.

                                                 Για το Δ.Σ.
                    -Ο-                                                           -Ο-
              Πρόεδρος                                               Γενικός Γραμματέας
 ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

Θερνόμετρα ΤΑ Αλίμου

Θερμόμετρα Ηλιούπολη

Θερμόμετρα ΑΤ Αλίμου

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis