Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:25 | 04/04/2015

το «Game of thrones», σειρά – φαινόμενο, για την οποία τον τελευταίο μήνα αδημονεί όλος ο πλανήτης, υποδύεται τη σκληρή και άκαρδη βασίλισσα που αγαπά τα παιδιά -άντε και τον αδερφό της- και... κανέναν άλλο -κι αν πέθαιναν όλοι οι κάτοικοι των Επτά Βασιλείων, λογικά, δεν θα την πολυπείραζε...

Στην πραγματικότητα, βέβαια, η Αγγλίδα Λένα Χίντεϊ δεν είναι ούτε σκληρή ούτε άκαρδη -αντιθέτως. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «More», η γοητευτική ηθοποιός, η οποία διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της (οι φήμες μάλιστα υποστηρίζουν πως μπαμπάς είναι ο πρίγκηπας Ομπεριν, Πέδρο Πασκάλ), δηλώνει ότι η κατάθλιψη είναι ένας εφιάλτης, με τον οποίο παλεύει σε όλη τη ζωή της.

«Δεν θεωρώ πως πρόκειται για κατάρα» διευκρινίζει και συνεχίζει: «Πιστεύω πως τα μυαλά κάποιων ανθρώπων είναι κατά κάποιο τρόπο προγραμματισμένα να σκέφτονται πολύ και να τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά...».

Η 41χρονη τονίζει πως θεραπεία γι' αυτήν στάθηκε η μητρότητα(έχει ήδη έναν γιο τον Γουίλι), αλλά και η ηλικία. «Από τότε που έγινα μητέρα, αλλά και όσο μεγαλώνω, άρχισα να μαθαίνω να μην παίρνω τα πάντα υπερβολικά σοβαρά. Ωστόσο, ακόμα με ξαφνιάζουν οι άνθρωποι που δεν αγχώνονται και είναι πάντα χαλαροί ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω τους...».

Κυριακή του Πάσχα με ξενύχτι

Η συνέντευξη της Χίντεϊ στο More είναι μια από τις πολλές που οι πρωταγωνιστές του «Game of thrones» δίνουν στα μεγαλύτερα περιοδικά τις τελευταίες εβδομάδες δεδομένου ότι ο πλανήτης έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου.

Στην Ελλάδα οι φαν του Game of thrones ανήκουν στους τυχερούς, που χάρις στη NOVA δεν θα χρειαστεί να περιμένουν ούτε... δευτερόλεπτο, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη σειρά με ελληνικούς υπότιτλους την ίδια ώρα μετάδοσης της με την Αμερική! Αρχής γενομένης από την πρεμιέρα που θα προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα (προς Δευτέρα) στις 4.00 μετά τα μεσάνυχτα.

Δείτε στο τρέιλερ τους πρωταγωνιστές να καλούν το κοινό να ανακαλύψει γιατί το «Game of thrones» είναι η πιο συζητημένη σειρά του κόσμου...

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis