Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:42 | 28/06/2019
Η αστυνομία του Μονάχου επέπληξε γυναίκες που εξέθεταν τα στήθη τους κατά μήκος του ποταμού Isar ενώ έκαναν ηλιοθεραπεία. Το περιστατικό προκάλεσε μια αντίδραση και τελικά απάιτηση για μεγαλύτερη ρυθμιστική σαφήνεια ως προς το τι μπορούν να παρουσιάζουν οι γυναίκες από το σώμα τους μπροστά στο κοινό.
 
Η πόλη του Μονάχου στη νότια Γερμανία λέγεται ότι είχε αρχίσει να επιτρέπει στις γυναίκες να κολυμπούν τόπλες, όταν η αστυνομία κατήγγειλε τις εν λόγω γυναίκες.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, πέντε «τρομοκρατικές» σεκιούριτι προσέγγισαν τις γυναίκες την περασμένη Παρασκευή. Οι θεατές, οι οποίοι θεώρησαν απειλητική τη συμπεριφορά τους, δήλωσαν στο Süddeutsche Zeitung ότι στη συνέχεια αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
 
Η αστυνομία κλήθηκε τότε στη σκηνή και ζήτησε από τις γυναίκες να καλύψουν τα στήθη τους.
 
Το περιστατικό ώθησε το δημοτικό συμβούλιο στο να αλλάξει το τοπικό διάταγμα κολύμβησης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης την Τετάρτη. Ο νέος κανόνας επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κάνει μπάνιο topless, εφόσον καλύπτει πλήρως τα πρωτεύοντα αναπαραγωγικά όργανα.
 
Η κυβερνητική Χριστιανική Κοινωνική Ένωση (CSU) συμφώνησε σε μια επείγουσα αναθεώρηση του διατάγματος κολύμβησης της πόλης.
 
Το αρχικό διάταγμα είχε δηλώσει ότι τα μαγιό πρέπει να φορούνται μόνο έξω από τις καθορισμένες περιοχές των γυμνιστών, αλλά ήταν διφορούμενο το τι συνιστούσε "μαγιό".
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis