Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη Αλβανού δραπέτη

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Π.Κ.Ε.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη Αλβανού δραπέτη

Συνελήφθησαν, την 13.08.2017 μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για πλαστογραφία πιστοποιητικών και 41χρονη αλλοδαπή Βουλγαρίας για υπόθαλψη εγκληματία.

Ειδικότερα, την 13.08.2017 μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 44χρονο και την 41χρονη, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 44χρονος επέδειξε πλαστά έγγραφα Αρχών Αλβανίας.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι ο 44χρονος είχε αποδράσει την 06.03.2017 από Κατάστημα Κράτησης της Κρήτης, ενώ η 41χρονη αλλοδαπή τον φιλοξενούσε στην οικία της.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.