Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:34 | 12/11/2016

Καθώς ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσ' την εβδομάδα ότι η σειρά ταινιών X-Men θα αναδιαμορφωθεί, μια νέα φήμη αναφέρει ότι η επόμενη ταινία θα εστιάσει στην Dark Phoenix.

Σύμφωνα με το LRM, γίνονται συζητήσεις στην Fox για την επιστροφή της Dark Phoenix στην επόμενη ταινία X-Men, η οποία θα γίνει "το επίκεντρο" αυτήν την φορά.

H πηγή αναφέρει ότι σε περίπτωση που το στούντιο δεν κάνει reboot σε ολόκληρη τη σειρά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η Sophie Turner ίσως επιστρέψει ως Jean Grey, αφότου υποδύθηκε τον χαρακτήρα στο "X-Men: Apocalypse" νωρίτερα μέσα στο έτος.

Για όσους δεν γνωρίζετε, η ιστορία της Dark Phoenix είναι μια προέκταση του σύμπαντος των X-Men που περιστρέφεται γύρω απ' την Jean Grey και την Phoenix Force. Μέσα από μια σειρά γεγονότων, η Grey μετατρέπεται σε Dark Phoenix, μια δυνατή οντότητα που αποτελεί έναν απ' τους μεγαλύτερους κινδύνους του σύμπαντος.

Σύμφωνα με μια αναφορά που ήρθε στην επιφάνεια, ο παραγωγός και συγγραφέας Simon Kinberg δεν θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας X-Men αλλά δουλεύει πάνω σε ένα νέο σενάριο ενώ "έχει στο μυαλό του" τους Jennifer Lawrence, Michael Fassbender και James McAvoy.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis