Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:30 | 20/07/2017
Η Šestan-Busch προσφέρει μεγάλη ποικιλία θερμοπλαστικών και σύνθετων προϊόντων. Σε έναν τομέα εξοπλισμού για το στρατό παράγει εξοπλισμό βαλλιστικής ασφάλειας, βιολογικά χημικά προστατευτικά αντικείμενα και πλαστικά μέρη.
 

Σε αποκλειστική εισαγωγή για την Ελλάδα η εταιρεία E23 D.KOPELAKIS & CO φέρνει το απόλυτο ειδικό βαλλιστικό κράνος, τελευταίας γενιάς! Το ΓερμανοΚροατικό SESTAN BUSCH είναι το νέο κράνος αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων, που επέλεξε η Γαλλία για τις Ειδικές Δυνάμεις της!  Όχι τυχαία! Υπερκάλυψε τις αυστηρές προδιαγραφές, ήταν καλύτερο σε όλες τις δοκιμές, είχε το μικρότερο βάρος, την καλύτερη εργονομίακαι είχε συμφερότερο κόστος από όλα τα ανταγωνιστικά κράνη της παγκόσμιας αγοράς !!!

 
Η πλήρης βαλλιστική απόδοση επιτυγχάνεται με τη νέα κατασκευή χωρίς βίδες από την ομάδα Šestan-Busch.
 
Το νέο κράνος που εισάγει η εταιρεία E23 D.KOPELAKIS & CO είναι ένα πολυλειτουργικό βαλλιστικό κράνος κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ίνες αραμιδίου. Το κράνος σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ειδικά με δεδομένες απαιτήσεις ώστε να μεγιστοποιηθεί η προστασία ολόκληρου του κεφαλιού. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 22940 - 83144. ή www.kopelakis.gr.
 
 
Όλα τα στοιχεία στο κράνος είναι τοποθετημένα χωρίς τρύπες στο κέλυφος (κέλυφος χωρίς βίδες) για την εξάλειψη όλων των πιθανών αδύνατων σημείων. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι το κέλυφος ενός μεγέθους το οποίο έχει τη δυνατότητα να καλύπτει τα μεγέθη κεφαλής από 52 έως 64 χάρη στον ειδικό εσωτερικό εξοπλισμό και τον ιμάντα. Το προστατευτικό αντιολισθητικό προστατευτικό κάλυμμα και το προστατευτικό αυχένα μπορούν εύκολα να συναρμολογηθούν και να αποσυναρμολογηθούν στο κράνος χωρίς ειδικά εργαλεία. Το κράνος έρχεται με πλευρικές ράγες και γάντζους, όπου μπορείτε να συνδέσετε τη μάσκα αερίων. Το κράνος και τα μέρη του είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
 
Αυτό το πολυλειτουργικό κράνος αναπτύχθηκε ειδικά από τις απαιτήσεις της γαλλικής αστυνομίας. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του κράνους είναι:
 
Χωρίς μπουλόνια, δηλαδή τα στοιχεία συνδέονται με το κράνος χωρίς οπές διάτρησης στο κέλυφος.
Ειδικός εσωτερικός εξοπλισμός που καλύπτει μια σειρά μεγεθών S, M, L.
Η δυνατότητα εύκολης συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης της προσωπίδας.
Γάντζος για μάσκα αερίων.
Αφαιρούμενο προστατευτικό για τον αυχένα.
 
BOA σύστημα ιμάντα για το πηγούνι.
 


 

 
 
 
Πλεονεκτήματα του νέου κράνος χωρίς βίδες:
 
Δεν υπάρχουν αδύνατα σημεία στο κράνος.
Η προστατευτική περιοχή της κεφαλής έχει αυξηθεί.
Δεν υπάρχει δυνατότητα δευτερογενούς κατακερματισμού.
Χωρίς πρόσθετο βάρος.
Βελτιωμένη άνεση εφαρμογής λόγω της καλύτερης στερέωσης του κράνους στην κεφαλή που συνδέει τον ιμάντα κάτω από το σημείο ζυγοστάθμισης του κράνους.
 
Η δύναμη στο πηγούνι από τον ιμάντα είναι μειωμένη.
 
 
Το τραύμα μειώνεται κατά 30%.
Η περιοχή προστασίας του προσώπου αυξάνεται κατά 14%.
Τα κράνη έχουν τη δυνατότητα να αντιστέκονται σε περισσότερες βολές.
 
Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των βολών μειώνεται κατά 30%.
 
 
 
Εσωτερικός εξοπλισμός SHOTECK
Ο εσωτερικός εξοπλισμός SHOTECK δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας και βελτίωσης στην εταιρία Šestan-Busch. Το τελικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι το εσωτερικό του εξοπλισμού για βαλλιστικά κράνη με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όχι μόνο στον τομέα της απορρόφησης της ενέργειας κρούσης του βλήματος αλλά και στην άνεση του χώρου από τη χρήση, τον εξαερισμό του κράνους, την τέλεια σύνδεση του κράνους, επίσης τη δυνατότητα πολλαπλής προσαρμογής.
 
 
Το κύριο χαρακτηριστικό του εσωτερικού εξοπλισμού SHOTECK είναι η γεωμετρία του. Στην εξωτερική επιφάνεια του εξοπλισμού (η πλευρά που έρχεται σε επαφή με την εσωτερική επιφάνεια του κελύφους), τοποθετημένη σε ειδική διάταξη, στοιχεία τα οποία με την πρόσκρουση του βλήματος με την παραμόρφωση τους απορροφούν την ενέργεια κρούσης. Επομένως, μόνο ένα μικρό μέρος αυτής της ενέργειας μεταδίδεται στο λαιμό του χρήστη του κράνους.
 
 
Αυτό επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα των δοκιμών που οφείλονται σε διαφορετικά πρότυπα και ένα από αυτά είναι το EN 397. Το ύψος αυτών των στοιχείων (12 - 14 mm) εξασφαλίζει την απαραίτητη διαφορά μεταξύ της εσωτερικής επιφάνειας του κράνους και του κεφαλιού του χρήστη του κράνους.
 
Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο τέλειος αερισμός του κράνους στο εσωτερικό
 
 
 
 
Τα μέρη του εσωτερικού εξοπλισμού που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα του χρήστη είναι επικαλυμμένα με φυσικό δέρμα ή τεχνητό υλικό σε βάση PU με αντι αλλεργικά χαρακτηριστικά (το δέρμα επεξεργάζεται μόνο με φυσικά παράγωγα). Το βασικό υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα εσωτερικά εξαρτήματα εξοπλισμού, με τη μέθοδο χύτευσης μέσω έγχυσης, είναι ο συνδυασμός PE-LD με τις αναγκαίες προσθήκες οι οποίες, λόγω των αναγκών των αγοραστών, καθορίζουν τα τελικά χαρακτηριστικά του προϊόντος (για ειδικές απαιτήσεις σχετικά με το χρώμα, τον βαθμό πυρόσβεσης, και τα λοιπά).
 
 
Η δυνατότητα ρύθμισης του εσωτερικού εξοπλισμού SHOTECK είναι πολύ φιλική και εύκολη στη χρήση. Λόγω της πολυπλοκότητάς του, είναι δυνατό να προσαρμοστεί λόγω του όγκου του κεφαλιού, επίσης λόγω του βάθους της φθοράς με απλό, γρήγορο τρόπο και χωρίς ανάγκη χρήσης εργαλείων.
 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis