Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 20/01/2017

Δεν υπήρχε πιο κατάλληλη ημέρα από τη σημερινή, την ημέρα ορκωμοσίας του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, του -τουλάχιστον- αμφιλεγόμενου Ντόναλντ Τραμπ, για να ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής του νέου κύκλου του “House of cards”. Το μαντάτο ήρθε με ένα βίντεο στους λογαριασμούς της σειράς στα social media: με φόντο έναν βαριά συννεφιασμένο ουρανό, μουσική υπόκρουση από τους τίτλους αρχής της σειράς και με μία σημαία των ΗΠΑ να ανεμίζει ανάποδα, ακούγονται μικροί μαθητές να δηλώνουν τον όρκο πίστης στην αμερικάνικη σημαία, το βίντεο τελειώνει με την ημερομηνία προβολής, που είναι η 30ή Μαΐου.

 
Πρόκειται για μία σημαντική απόκλιση από όσα μας είχε συνηθίσει το Netflix, μια και κανονικά κάθε νέα σεζόν του “House of cards” έκανε πρεμιέρα είτε μέσα στον Φεβρουάριο είτε στις αρχές Μαρτίου (όπως συνέβη με την περυσινή σεζόν). Κάτι τέτοιο είχε ήδη καταστεί σαφές από προχθές, καθώς στο ενημερωτικό δελτίο του Netflix για τους μετόχους, η υπηρεσία streaming είχε διευκρινίσει ότι η σειρά θα μεταφερόταν από το πρώτο στο δεύτερο τρίμηνο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δημιουργός της σειράς, Μπο Γουίλιμον, αποχώρησε πέρυσι από το τιμόνι του “House of cards”, με τη Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον και τον Φρανκ Πουγκλίζ να αναλαμβάνουν τα ηνία.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis