Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 29/04/2017

Μια "κίνηση ματ" της Αστυνομίας ήταν το «κλειδί» για την εξιχνίαση της μυστηριώδους εξαφάνισης της 6χρονης Στέλλας, η οποία είχε τραγικό τέλος. Ο 60χρονος πατέρας της, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία του παιδού του, ήταν από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος , καθώς τα λεγόμενά του δεν έπεισαν στιγμή τους άντρες των Αρχών που τον εξέτασαν.

Από την πρώτη στιγμή που ο πατέρας εμφανίστηκε στις Αρχές για να καταγγείλει - την δήθεν - εξαφάνιση του παιδιού του, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι είχε κινητικά προβλήματα και η εξήγηση του 60χρονου ότι άνοιξε τη πόρτα το βράδυ και έφυγε, δεν έγινε πιστευτή.

 

Με αιχμή τις υποψίες πως η μικρή είναι νεκρή και το πτώμα της έχει πεταχτεί σε κάποιον κάδο, η αστυνομία ενημέρωσε άμεσα στον Δήμο Αθηναίων να μην στείλει απορριματοφόρα στην γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας και σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το σπίτι της οικογένειας. 

Το πτώμα του άτυχου κοριτσιού εντοπίστηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων, πίσω ακριβώς από το σπίτι.  Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος του παιδιού ήταν ασφυκτικός μπορεί όμως η αιτία να ήταν και ο στραγγαλισμός.

Δύο μέρες μετά την ομολογία του δράστη, ο ίδιος παραμένει υπό κράτηση στην Γαδά και κανείς δεν έχει πάει στο τμήμα για να τον επισκεφθεί.

 

Η κυνική ομολογία του πατέρα

 

«Εξ αιτίας του προβλήματος της Στέλλας έπεσα σε κατάθλιψη με αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια να παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Με το που γεννήθηκαν τα παιδιά εγώ και η γυναίκα μου κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Το λάθος μας ήταν ότι εγώ ασχολούμουν αποκλειστικά με τον Μάριο και η γυναίκα μου με την Στέλλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θέλει μόνο τη μαμά της και απέναντί μου να είναι επιθετική», είπε κατά την απολογία του ο δολοφόνος της κόρης του και συνέχισε:

Εκείνο το βράδυ μόλις φτάσαμε σπίτι της είπα ότι πρέπει να την κάνω μπάνιο. Πήρα τα χάπια μου και ήπια ποτήρι κρασί. Παρακάλεσα πάλι την Στέλλα να την κάνω μπάνιο. Εκείνη εξακολουθούσε να μην θέλει, γιατί ήθελε τη μαμά της. Άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια της στην κοιλιά. Όπως με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει, μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου που την έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα. Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει.

18209761 10155348810269656 447100100 o copy

«Τα έχασα, τρομοκρατήθηκα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι. Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Όπως ήταν πεσμένη στο πάτωμα έβαλα τη Στέλλα σε μία από αυτές τις σακούλες ξεκινώντας από το κεφάλι της και καταλήγοντας στα πόδια. Θέλω να σας πω δηλαδή ότι η σακούλα έκλεινε στα πόδια της (...) Μετά σκέφτηκα να σκηνοθετήσω το χώρο για να φαίνεται ότι κάποιος έκανε ληστεία. Ξέχασα να σας πω ότι στις σακούλες σκουπιδιών που έβαλα την Στέλλα έβαλα και μία κόκκινη κουβερτούλα που πήρα από το κρεβάτι της, μη ρωτάτε γιατί, δεν ξέρω να σας απαντήσω» ανέφερε στους αστυνομικούς.

«Τις σακούλες με την Στέλλα τις κρατούσα με τα δυο μου χέρια στην αγκαλιά μου... Κατέβηκα στο δρόμο και με τα πόδια πήγα σε έναν κάδο και εκεί μέσα άφησα την Στέλλα. Σε έναν άλλο κάδο εκεί κοντά πέταξα και τα κοσμήματα της γυναίκας μου.

Μετά πήγα στο κρεβάτι μου, όπου λόγω του κρασιού και των χαπιών που είχα πάρει με πήρε ο ύπνος. Το πρωί στις 7 παρά τέταρτο ξύπνησα και πήρα τηλέφωνο το ...

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα   www.cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis