Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:42 | 14/12/2019

Η καταιγίδα που σάρωσε το κέντρο της Αθήνας Σάββατο (14-12-2019) μεσημέρι, δεν στάθηκε ικανή να διαλύσει τη πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων και την πορεία τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι απόστρατοι που δραστηριοποιούμαστε στην ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, μαζί με τους συναδέλφους που αψήφισαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και ήρθαν από την επαρχία και τους συναδέλφους των αγωνιστικών Ενώσεων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που συντάχθηκαν πίσω από το πανό μας, διατρανώσαμε για μια ακόμη φορά την αποφασιστικότητα των αποστράτων να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης και ιδιαίτερα στην κοινωνική ασφάλιση, μαζί με όλους τους συνταξιούχους.

[custom:google-ads]

Η παρουσία των αποστράτων ιδιαίτερα δυναμική και μαχητική!
»Με αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση»,
»Για τους συνταξιούχους δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την πλουτοκρατία»
»Ούτε με χιόνια, ούτε με βροχές, ποτέ τους δε λυγίσανε οι αγωνιστές».
Συνθήματα που μας γέμισαν αισιοδοξία και την αίσθηση ότι στις μελλοντικές κινητοποιήσεις, η παρουσία μας θα είναι πιο μαζικές.
Ιδιαίτερα θετική απήχηση είχε σε συνταξιούχους και γενικότερα και η διανομή της ανακοίνωσής μας » Όχι στην καταστολή και τον αυταρχισμό».

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους αποστράτους που βρεθήκαμε στο δρόμο του αγώνα και στέλνει τους αγωνιστικούς της χαιρετισμούς σε όλους τους συναδέλφους που δεν μπόρεσαν σήμερα, να συναντηθούν μαζί μας.
Ο αγώνας των αποστράτων μαζί με το συνταξιουχικό κίνημα συνεχίζεται!

ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis