Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 05/02/2017

Έξι σπίτια σε διάστημα εννέα ημερών είχαν διαρρήξει δυο γυναίκες 21 και 23 ετών στον Πύργο. Οι κοπέλες παραβίαζαν τις πόρτες με πλαστικές κάρτες και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Τις δυο συνέλαβαν οι αστυνομικοί και τις οδήγησαν στη Δικαιοσύνη.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Συνελήφθησαν, χθες (4-2-2017) το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δύο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 21 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, οι δράστιδες ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν με χρήση πλαστικής κάρτας να διαρρήξουν την πόρτα κατοικίας χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της  ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,  οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο δράστιδες.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστιδες είχαν διαπράξει, από τις 20/1/2017 μέχρι και 29/1/2017, στον Πύργο, με την ίδια μεθοδολογία, ακόμη πέντε κλοπές σε οικίες, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει κοσμήματα με συνολική αξία μεγαλύτερη των 12.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.»

Διαβάστε περισσότερα στο thebest.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis