Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:15 | 14/09/2017

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης μπροστά από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον κάλεσε την Άμεση Δράση και κατήγγειλε ότι στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου υπάρχει εγκλωβισμένο άτομο.

Η κλήση της νεαρής σήμανε συναγερμό στο κέντρο της Αστυνομίας και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Η κοπέλα ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως σε τακτά χρονικά διαστήματα ακούγονται χτύποι από το εσωτερικό του πορτ μπαγκάζ. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να έρθουν σε επικοινωνία με το άτομο που βρισκόταν εγκλωβισμένο.

Κάθε φορά που ακουμπούσαν το αυτοκίνητο ακούγονταν χτύποι από το εσωτερικό του. Εύκολα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για άτομο που προσπαθεί να καλέσει βοήθεια αλλά δεν μπορεί να μιλήσει καθώς είναι φιμωμένο.

[custom:google-ads]

Οι αστυνομικοί χωρίς να χάσουν χρόνο έσπασαν ένα από τα παράθυρα του οχήματος. Ένας αστυνομικός πέρασε στο εσωτερικό του και έριξε τα καθίσματα. Προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι το πορτ μπαγκάζ ήταν άδειο. Η υπόθεση άρχισε να παραπέμπει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ένα τηλεφώνημα στον ιδιοκτήτη του ΙΧ έδωσε τέλος στο μυστήριο. Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν μαζί του για να τον ενημερώσουν σχετικά με το συμβάν. Ο ίδιος τους απάντησε ότι ποτέ δεν έκλεισε κάποιον στο πορτ μπαγκάζ. Ένα βραχυκύκλωμα στα ηχεία προκαλούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον υπόκωφο κρότο από το εσωτερικό του οχήματος.

Αστυνομικοί και πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο γέλασαν με την ψυχή τους όταν λύθηκε το μυστήριο. Σίγουρα πρόκειται για ένα συμβάν που δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Πηγή: thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis