Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:20 | 23/10/2021

Όταν η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα από την Σλοβακία έμπαινε στις εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην περιοχή των Σπάτων «έκοβε» την ανάσα όσων εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν συνεργός των παράνομων κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών που δρουν στη χώρα μας με «πόρτα εισόδου» την Βόρεια Ελλάδα. 

Για να νοικιάζει τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τύπου SUV και στήσουν, χρησιμοποιούσε την πλαστή ταυτότητα της. Στη συνέχεια προωθούσε τα οχήματα στα κυκλώματα που τα περίμεναν για την διακίνηση μέσω της λεγόμενης «Βαλκανικής οδού». 

Η δράση της αποκαλύφθηκε όταν δεν επέστρεψε ένα από τα αυτοκίνητα τα οποία είχε νοικιάσει με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες των εταιρειών ενοικίασης να ειδοποιήσουν ο ένας τον άλλο ώστε να προστατευθούν. Όταν η 36χρονη καλλονή προσπάθησε να ξανανοικιάσει όχημα, ειδοποίησαν τις αρχές και αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης της έστησαν καρτέρι όταν πήγε να το παραλάβει και την συνέλαβαν. Από την έρευνα που έγινε, «βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητας κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και χειρόγραφες σημειώσεις που αναγράφονταν στοιχεία των οχημάτων που είχε υπεξαιρέσει». Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, η 36χρονη όλο το καλοκαίρι έκανε διακοπές στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και το τελευταίο χρονικό διάστημα έμενε σε διάφορα ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων, αλλά για λίγες ημέρες.  

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis